2013/12/26

INTERAKTÍV AJÁNDÉKOK KARÁCSONYRA

Elmúlt a nagy ajándékozás, így publikussá válhat az idei ajándékok csomagolásának másik fele. A férjecskémmel közösen pörögtünk rá az interaktív ajándékok elkészítésére. Viszonylag hamar túlestünk az ajándékok beszerzésén, így több idő jutott a készülődésre. A családtagok jó része kreatív, ezért igazi kihívást jelentenek az ünnepek, amit nagyon élvezünk ennek köszönhetően. :) Két ajándék híján itt a nagy csapat:

 

A papírszatyrokat saját kezűleg készítettem, hogy mindenki egyforma külső csomagolásban részesüljön. Kellemesen megszenvedtem velük. :D Készítettem magamnak is két darabot, csak annak a vázát egy-egy doboz képezi, így sokkal masszívabb. A kreatívkodáshoz szükséges kellékeimet ezekben tárolom most.


Az első két ajándékdoboz tetejére kerülő interaktív feladat nem éppen kis gyerekeknek készült :):P. A Legos feladványt összerakási segédlet nélkül kellett megpróbálni. (A doboz alján egyébként egy borítékban ott van segítségként a biztonság kedvéért.)A jócskán lányos feladvány egy igazán nőies nő, kislány énjét tette próbára. A feladat: Írd le a nevem.


A felső doboz kibontása előtt meg kellett fejteni a keresztrejtvényt, mely igazi karácsonyi finomságok neveit rejtette magában. Az alatta levő képen pedig 10 eltérő dolgot kellett megkeresni. Először 10-et talátam, aztán 9-et, harmadjára már nem akartam megszámolni, elég volt ennyi matek :D.


A felső doboz, melyen az áll, hogy Dekorálj ki, egy kicsi szöszi lánynak készült, a család legfiatalabb tagjának :). Hamar tesztelni kezdtük a kreativitását. :D Alatta pedig egy szorzótáblás ceruzával kitölthető Sudoku tábla. 



A papírzacskónál felhasznált anyagok: fehér csomagolópapír, vajszínű szatén szalag, csomagolópapírok belsejében található világosbarna papír a monogramokhoz, sötétbarna karton.

Kiszúrta valaki a csíkos manó sapkát?:))


4 megjegyzés:

  1. ajándékban az ajándék... :) szuper volt! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszett. Alig vártam, hogy a hópihéket átadhassam végre :))

    VálaszTörlés
  3. Klassz ez a rejtvényes csomagolós megoldás!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ötletes megoldások! :) Jövőre lehet én is kipróbálom, kíváncsi vagyok mit szólnának hozzá a rokonok :P

    VálaszTörlés