2014/11/05

PUCÉR KÖRMÖK

Ideje volt már a műkörmöktől megszabadulni és kis időre megszellőztetni a körmeimet. Ilyenkor a jó alapos csiszolás után, igencsak megviselten néznek ki szegénykéim (lásd lenti kép). A karcolt felső réteget egyszerű körömpolírozással szoktam eltüntetni, aminek végeredménye a barázdamentes, szép csillogó felület. Mivel jelenleg az egész lakásban csak egyetlen körömlakk található, remélhetőleg könnyedén ki fogom bírni, hogy ne juttassak idegen anyagot a körömfelületemre néhány napig. :)




Ilyenkor pár napig nagyon fura, hogy megrövidültek az ujjaim, és érzékenyen érinti az ujjbegyeimet a gépelés. Kíváncsi vagyok meddig bírom pucér körmökkel, és mikor rohanok el egy vörös vagy natúr körömlakkért?!:D

Tudnátok esetleg ajánlani egy hosszan tartó körömlakk márkát?

7 megjegyzés:

  1. Valószínűleg a vékony körmödön nem lesz tartós semmi, de a Zoyát és a Picture Polisht sokan dicsérik. A csillámos lakkok mindig tovább bírják, márkától függetlenül. Alap- és fedőlakk szintén sokat segíthet. Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem most tört le az egyik körmömről a műköröm és nagyon nagyon furi ,hogy olyan idegen rövid körmeim vannak. Szerintem próbálkozz a homoklakkokkal Azt felkened s a vékony köröm nem dobja le könnyen. Ha elkezd lepattogni , akkor meg a végét bekened :) Szerintem 2 hétig is kibírhatja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Le vagyok maradva, már homoklakk is van?! :D
      Érzem, el fogok veszni a homoklakk tengerben. :)

      Törlés
  3. Ezért utáltam meg a zselét, meg a műkörmöket, mert nem birtam ezt az átmeneti időszakot. Nekem az a tapasztalatom, hogy mindegy milyen márkával fested be, úgyse fogja túl sokáig birni. :( Én a Rimmel Lycra Pro-t vagy a 60 sec-eseket ajánlom, nekem ők a kedvencek!

    VálaszTörlés
  4. ohh! im so sorry for your nails! mine are in almost same condition..btw..you have a wonderful blog! im following you on gfc! hope you ll visit mine and follow me too! kisses!

    www.fashionizein.com

    VálaszTörlés
  5. Én legutóbb a Sally Hansen lakkokkal (szín+fedő) próbálkoztam, és írtam is róluk tesztet. Nálam tökéletesen működött, nagyon megszerettem. Ami hasonló tartóssággal bír, az a már fenti kommentekben is említett csillámos lakk (én pl. az essence csillámos vagy 101 dalmatians lakkokat alig bírom "levakarni" a körmeimről), vagy homoklakk.

    VálaszTörlés