2014/06/30

SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKAIM

Először is köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a kedves születésnapi köszöntéseket és az ajándékokat. :) Idén is nagyon sok szép ajándékkal leptek meg a barátok, rokonok. Hivatalosan is lezárul a szülinapihónapom, ezért arra gondoltam megmutatom miket kaptam.:)


Az alábbi képen látható ajándék csomag nem teljes, mivel az egész mogyorós Milka csoki nem bírta túl sokáig ezt a hőséget. :P Emellett kaptam még két kockás mini törölközőt, ami a fénykép készítésekor épp a mosógépben pörgött. :) A fogkefék pedig valahol máshol lógtak.


A blogszempontjából igencsak hasznos porcelán Tapas tálaknak nagyon megörültem. Imádom a különböző alakú és méretű szép fehér tálakban tálalni a nyammogni valókat. Valószínű sűrűn fogjátok látni a blogon ezeket a tálakat.:)


Edusanyáéktól mennyei illatú fürdő szívecskéket kaptam. Mivel nincs szívem elhasználni, ezért az éjjeliszekrényem fiókját illatosítom vele. 


A Mojitós sört Csirke itta meg, :P teljesen kifeküdt tőle. :D Sörös doboz horpantósra itta magát. :D


Nóriéktól ezt az igencsak hasznos ékszertárolót kaptam egy statement fülbevaló kíséretében. Ha lenne Csirkének többféle díszes nyakörve, ő is kisajátítana néhány ékszertartó rekeszt. :)


A férjecském titokban rendelt nekem egy mobiltelefont, amit azóta is nagyon imádok, pedig én aztán nem vagyok nagy telefon rajongó. :) Valamennyivel nagyobb az elődjénél, de még pont akkora, hogy kényelmesen elfér a pici tenyeremben. A hivatalos születésem napján pedig ezzel a statement nyakékkel lepett meg. :) Álom férj.


Ti milyen születésnapi ajándéknak örülnétek a legjobban?6 megjegyzés:

 1. Vicces, hogy a cica minden képen ott feszít, az elsőn nagyon vigyorogtam...:D Nagyon szépek az ajándékaid! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. :)
   Épp játékidő volt és nem lehetett lerázni. Nálam a sörös doboz horpantós kép a favorit. :D

   Törlés
 2. Olyan édes ez a macsek, nagyon jól néz ki a képeken!
  Én balga meg mindig megvárom, míg arréb fáradnak a képről az én macskáim (mert ugye mindig az a legérdekesebb, amit kipakoltam fotózni (vagy épp a lightboxban kell üldögélni) :D
  Jó dolgokat kaptál! Olyan ékszertartóm nekem is van és nagyons zeretem!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy, köszi. :)
   Csirke lassan kiváltja a Csirkenők logó helyét. :)

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocsánat, véletlenül eltávolítottam a hozzászólásod.:)
   Egyébként nagyon szívesen kölcsönadom Neked Csirkét, amikor csak akarod. :D Kikölcsönözhető pár napra. :P

   Törlés