2014/02/26

CSIRKE, A KIS HABLEÁNY

Kedvenc Disney hercegnőm Ariel, a kis hableány. Ezt a rajzfilmet felnőtt fejjel is ugyanúgy szeretem, mint kislány koromban. Jó a sztori, van benne humor, gyönyörű Ariel szinkronhangja, Erik herceg nagyon jóképű, szép sötét hajjal (pont, mint a férjem ;)) és még sorolhatnám. Csirke pár napja minden hajnalban bemutatja énektudását, ami majdnem olyan szép, mint a kis hableányé, ezért gondoltam összemixelem őket egy bejegyzés erejéig.


Kerestem a neten Arieles kifejtőt, ami alapján megrajzoltam először ceruzával a körvonalakat.


Először az volt a terv, hogy csak a hallány fog szerepelni a dobozon, de ha egyszer elkezdek rajzolni, nem tudok megállni, amíg el nem fogy az ihlet. Így némi hínár kíséretében Ficánka is csatlakozott a csapathoz.


Filctollal folytattam tovább a rajzolást, de sajnos a ceruza átütött, ezért halványra kellett radíroznom a körvonalakat. Még jó, hogy nem tollal kezdtem megrajzolni. Később vízfestékkel színeztem ki, ekkor már Csirke is aktivizálta magát. :)


Egy idő után elzsibbadt a lábam, és Csirke ecsetpofozgatását is meguntam, így jobbnak láttam eltávolítani őt a képből. Ráadásul a következő művelet Ariel arcplasztikája volt, ami nem kiscicáknak való látvány. :)


Csirkét álmából ébresztettem és némi simogatás után bedobozoltam, majd a kedvenc jutalomfalatkáival próbáltam rávenni a feladatra. Gondoltam, hogy nem lesz könnyű dolgom, mert Csirke elég okos ahhoz, hogy tudja, ha behúzza vissza a fejét, akkor még több jutifalathoz juthat. :)


Végül itt van egy kis 4 az 1-ben képsorozat:


Ki szereti még rajtam kívül ezt a rajzfilmet? :)

4 megjegyzés:

  1. :D Hát ez nagyon vicces! Nekem az tetszik, ahogy néz Ficánkára.
    Nekem is Ariel a kedvencem. Nemrég néztem újra - 32 évesen ;) Megunhatatlan számomra.

    VálaszTörlés
  2. ó Istenkém, ez mekkora cukiság lett! :)) Csirke nagyon édi Ariel ;)

    VálaszTörlés