2013/12/02

KARÁCSONYI SZÍVÓSZÁL

Nagy hópehely rendezgetés közben arra lettem figyelmes, hogy az egyik hópihének letört egy ága, ami  letörve szarvasagancsra emlékeztetett, gyakorlatilag így született meg az ötlet. 



Néhány hete egy százforintos boltban jártam, ahol vastag fekete szívószálra bukkantam. Örültem, hogy végre lecserélhetem a gagyi hajlítható nyakú szívószálaimat. Hatalmas kiszerelésben árulták, így egy jó ideig nem kell újabb adagot vennem.


Úgy tervezem gyártok még néhány bébi szarvast és bővítem a karácsonyi lakásdekorációt velük, jó lesz majd a forrócsokit a szervezetembe juttatni ezen a cukisított műanyag csövön keresztül. :)


Először egy fehér lapon alkottam meg a mintát, miután kialakítottam a tökéletes formát, kivágtam és a sablont ráhelyeztem a barna vastag lapra, körberajzoltam, kivágtam. Ráragasztottam a szarvakat, szemét és a fülét, majd a cserépmintát vágó ollómmal egy bordó lapból bogyó mintát vágtam ki és a nyakához ragasztottam. 


A szívószálhoz egy kb 5 centis papírfecnivel rögzítettem, ami átöleli a szívószálat és a két vége pedig a szarvas testéhez tapad.


2 megjegyzés:

  1. De jó ötlet , :D "cukisított szívószál" -a szavaidat idézve-,nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Örülök neki. Időnkét nyelv újítok egy kicsit :D

      Törlés