2014/12/02

NUDE NAILS

Mára egy körömlakkos bejegyzést hoztam, amit a Soft Lights fotózáson viseltem. Nagyon tetszik az a szín. Mivel már igencsak érik bennem a műkörmök utáni vágy, lehetséges, hogy idén ez lesz az utolsó lakkos posztom. Rá kellett jönnöm, hogy a zselés körmök képesek csak elviselni a hétköznapi terrort, amit alkalmazok a karmaimra. :) Azért persze havonta egyszer lesz műkörmös bejegyzés. Karácsonyra szeretnék végre hópelyhes matricákat szerezni, csak egyelőre nem találtam még az üzletekben, az ebay-es rendelésről pedig már lecsúsztam.

Nektek mi a kedvenc körömlakk árnyalatotok? :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez az árnyalat, nagyon szeretem a nude körmöket! A legújabb kedvencem az Avon zselés lakkjai közül a Creme Brulee árnyalat, valami ilyen az is és simán kibir akár egy hetet is mosogatással :D

    VálaszTörlés
  2. Szép árnyalat van a körmödön, már a díszletes posztban is feltűnt. :) Egy olyan lánynak, akinek a blogján javarészt manikűrös bejegyzések bukkanak fel, elég nehéz a kérdésedre választ találni, de a nude árnyalatok mindenképp kedvenc helyen vannak. Aztán még azt hiszem, a vörös lakkokat szeretem a legjobban, azon belül is egyik nagy kedvencem az Avon Gel Finish Candy Apple árnyalata, ő is egy tartós szépség. :)

    VálaszTörlés