2014/12/01

OUTFIT - SOFT LIGHTS

Zenéért KATT IDE! A Pinteresten láttam egy esküvői díszletet, ami egyszerű papír kúpokból alkotott füzérekből állt. Ennek vonalán elkészítettem a saját verziómat, amit felturbóztam karácsonyi izzósorokkal, hogy még ünnepibb hangulatot árasszon magából a háttér díszlet. A mostani fotózás főszereplője egy horgolt mellény, amit nemrégiben találtam a padláson. Már teljesen megfeledkeztem róla.Hamarosan láthatjátok a mellény viselési módját Berni-módra. Az outfithez a háttér marad, mert hideg van kint, a fotós viszont változik. ;) A mai fotókért és a díszlet felszerelésért köszönet a férjecskémnek. :)
Ti is ráhangolódtatok már idő előtt a karácsonyra? :)

10 megjegyzés:

 1. Ezt az egész fényfüzért egyedül csináltad? Nagyon hangulatos, nem semmi , hogy milyen türelmes vagy.. Gyönyörű a mellény is! Szép hetet! Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én csináltam. :) Szeretem feszegetni a tűrőképességem határait. :D
   Neked is kellemes hetet! ;)

   Törlés
 2. Jaj ez csodaszép! Nagyon szeretem a képeket, melyeket közzéteszel! :) A férjednek is elismerésem, nagyon jó képek lettek, ahogy a díszlet is csodás! A horgolt mellényért teljesen odavagyok, azt hiszem, kérek valami hasonlót Édesanyámtól én is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen. :)
   Egész jól fel lehet dobni az egyszerű szetteket egy ilyen horgolt mellénnyel, csak ajánlani tudom. :)

   Törlés
 3. Wow, csodás lett a kis kúpos dekoráció! Én is kúpocskákat akarok kottapapírból csinálni, de azért nem ilyen sokat :-) De fényfüzérrel feldobni nagyon jó ötlet, lehet, hogy összeszedem a türelmemet és kipróbálom!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. :)
   Hajrá, hajrá! :D Igaz, nem mondom, hogy hamar össze lehet hozni egy ilyen faldíszt, de a végeredmény mindenképp látványos. Kotta papírból pedig még különlegesebb lesz. :);)

   Törlés
 4. Nagyon szép lett a dekor, bár eléggé időigényesnek tűnik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :) Nos, igen...lefoglalt pár napig. :D

   Törlés
 5. Válaszok
  1. A Humanicban vettem tavaly nyáron, vagy tavaly előtt..már nem is tudom. :)

   Törlés