2014/10/01

CSOMAGOLÓPAPÍR DEKORÁLÁS

Az Instagramon követők már láthatták ezt a képet, ugyanis a múlt hétvégi nagy családi névnapozásra-születésnapozásra készültem ezekkel az ajándékokkal. A natúr csomagolópapír a gyengém. :) Jelenleg két nagy hengerrel is tartok itthon. Az egyszínű, minta nélküli csomagolópapírokban az a jó, hogy alkalomhoz illően lehet kidekorálni.  


Az őszi levelek és termések helyett, most baglyok kerültek a papírra. Mindegyik csomagot átkötöttem egy barna szatén szalaggal, hogy igazi ajándék kinézete legyen. A szalagok mentén levő üres részre pedig primitív toll mintázatot rajzoltam. A díszítés bájosságát az adja, hogy gyermeki lazasággal rajzoltam, nem törődve az arányokkal. Bevallom jól is esett kicsit dedósan firkálgatni. :D

Ti milyen csomagolási módszert szoktatok választani ajándékozáshoz?


8 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki és egyáltalán nem dedós (persze értem miért mondod) ! Nekem is tetszenek ezek a minimalista csomagolások, de bevallom sose jutottam odáig, hogy megcsináljam, mert az ajándék is legtöbbször az utolsó pillanatban jött, és vagy tasakba ugrott vagy ami kéznél volt gyorsan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretek ajándékot csomagolni. :) Nem tudom honnan jött ez nálam. :D

      Törlés
    2. Én is szeretek, csak ilyen egyszerűt még nem sikerült csinálnom, saját dekorációval. :) Na de hátha most Karácsonykor :)

      Törlés
  2. Nagyon aranyos :)
    Hol veszed a natúr csomagolópapírt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Rami. :)
      Általában papírüzletben szerzem be őket, de van, hogy Müllerben, vagy Goods Marketben találok hasonlót.

      Törlés
  3. Nagyon tetszik, és egyáltalán nem dedós :)

    VálaszTörlés