2014/06/27

TESZT - Hidratáló SÖRÖS arcpakolás

Foci VB idején még a csapból is sör folyik, ezért úgy érzem tökéletes időzítés egy eredeti sör tartalmú hidratáló arcpakolás tesztelésével elfoglalni magam, amíg a pasik a zöld gyepen labdát kergető fickókat nézik. Igencsak merész dolog volt részemről elcsórni a férjecském sörkészletéből egyet, (ráadásul lehűtöttet :P), de a Csirkenőkért megérte kockáztatni. Megnyugtatok minden kedves férfi olvasómat, csak fél doboz sör ment pocsékba. :))


Erről a nem mindennapi sörrel felturbózott arcpakolásról annyit kell tudni, hogy regeneráló, tápláló, élénkítő és egyben nyugtató hatások sorakoznak fel tornasorban a 100 ml tégelyben. A következő mondatomat olvassátok fel az erősebbik nemnek: Az összetevők listájában mááásodik helyen szerepel a sör! Nem kamu, tényleg van benne. Az én férjecském is felkapta a fejét és igencsak érdeklődő lett a krém iránt, miután elhangzott a bűvös SÖR szó egy mondatban a krémmel.


Már félig rábólintott, hogy rajta is tesztelhetem, az amúgy egyáltalán nem büdös és nem is illatos arcpakolást. Már negyedszer szagoltam meg, amióta írom a bejegyzést, kellemes, alig érezhető és semmihez sem hasonlító illata van. Oké, most tartok hatnál...kezdek függő lenni. :D


A második és harmadik dolog, ami megtetszett elsőre, az az állaga és a színe. Esküszöm nem sörözök közben, nem azért vagyok lelkes, hanem mert végre találtam egy krémet, ami szokatlanul kilóg a sörből ( bocs, ezt muszáj volt :D), szóval kilóg a sorból. 


Makadámia olajjal és shea vajjal még nem kényeztettem az arcbőröm, mivel évek óta a megszokott hidratáló krémemet használom. Megsúgom, ez a két összetevő a sörrel kombinálva babapopsit csinált az arcomból. :))) Már alig várom, hogy a férjecskémen is tesztelhessem, de azt hiszem ahhoz még kell pár doboz sör. :)


Nos, ilyen arcra kenve. Először vékony rétegben vittem fel a megtisztított bőrömre, majd mivel egy pillanat alatt magába szívta, kentem rá egy izmosabb mennyiséget. Mell-esleg dekoltázsra is használható. ;) 
A figyelmesebbek bizonyára már kiszúrták az arany focilabdát. :) Gondoltam férfiasabbra veszem a mai bejegyzést, így a sör mellé tökéletes köretnek bizonyult a focilabda.


Elérkeztünk ahhoz a részhez, ahol elárulom Nektek a cseh, sörös krém beszerzési helyét, Magyarországon én csak egyetlen helyen láttam ezen a weboldalon. Szerintem ez olyan arcápoló szer, amire rá lehet beszélni a férfiakat. :) Vicces születésnapi és karácsonyi ajándéknak is kiváló.

5 megjegyzés:

  1. (titkos ajándéklistára felírva!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, helyes.;)
      Nálam ennek a terméknek (meg az utódjainak) fix helye lesz most már a fürdőszobában. :)

      Törlés
  2. Jó kis bejegyzés! A férjednek egy szava se lehet. Én eddig a sört a növények otthoni gondozásában vetettem be, szépen áttörölgetem vele a leveleket és fényesek.
    De most már magamra is szentelni fogok egy üveggel, külsőleg :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, tegnap este kipróbálhattam a férjecském arcán is! :D A sör hatalma a férfiak felett, ismét győzedelmeskedett!:P
      Durva lett a végeredmény!! Tetszett neki, még meg is borotválkozott utána. :))
      Aztán persze jött Csirke, épp minőségellenőr kedvében volt és belenyalt. :D
      Nem lesz ez így jó, ha ennyien rájárunk erre az arcpakolásra!:)))
      Majd meséld el a tapasztalataid, miután kipróbáltad!;)

      Törlés
  3. Hogy ez a Csirke milyen kíváncsi :-) A sör illata biztosan nem vonzotta volna, azt Mazsola kandúr is messziről elkerüli.
    Jó hogy kapható a férjed az ilyesmire, az enyémen már többet kell "dolgozni", hogy engedje magára kenni a dolgokat, de nem reménytelen.
    A shea vajat meg remélem megszereted, én már nem is tudnám nélkülözni. Arcra nekem igazi csodaszer, de testápolót is szoktam készíteni belőle. Olvasztott shea vajhoz (nem kell nagyon hevíteni) teszek néhány kiskanál szűz kókuszvajat, amikor a tégelyben kicsit már hűl, akkor illóolajat is. És kész a legegyszerűbb testápoló, nekem most levendula - ylany ylang illattal van elkészítve.

    VálaszTörlés