2014/06/25

MINISZOKNYÁS ROKONLÁTOGATÓS OUTFIT

Végre szoknyás időnk van!:) A múltkori outfithez szerettem volna ezt a szoknyát választani a nude lakkcipőmmel együtt, de az időjárás közbeszólt. A nude, Humanic-ból szerzett lakkcipőmet tavaly vásároltam a barátnőmmel, aki szintén beleszeretett és ő is megörvendeztette magát egy példánnyal. Alig vártam, hogy idén is abban nyikorogjak (a lakkcipők nyikorognak!:)) az utcákon. Pár hete felvettem a szokásos esti sétánkhoz, ám félúton a kis mocsok elkezdte "rágni" a sarkam. :S A legközelebbi padhoz bicegve felragasztottam a kidörzsölt részre egy Garfield-os sebtapaszt és bosszankodva haza tipegtem. Soha nem veszek meg olyan cipőt, ami nyom, dörzsöl vagy boka billegető, ez a példány tökéletes volt a lábamra, tavaly többször is hordtam...Áh, nem értem mi változott. Valószínű a sok túrázástól el Jetisedhetett a lábam. :D


Általában szeretek háttér témát választani az outfitjeimhez, járni a várost különböző helyszínek után kutatva. Most viszont nem volt rá túl sok lehetőségem mivel a buszról leszállva pár utcányira voltunk a céltól. 
Mivel nem vagyok különösebben márka függő, ezért igencsak hamar megszabadulok a kis szúrós bőrirritáló cetliktől, aminek eredménye, hogy egy idő után fogalmam sincs honnan származnak a ruháim. 

Csipke szerű felső - Orsay gyanús
Szoknya - kínaira tippelnék
Bőr szandál - Deichmann
Táska - Krisztus korabeli őspéldány
Nyakék - Bizsusomtól


Idén nem tervezek túl sok időt önszántamból a napon tölteni a bőröm védelmének érdekében. 
Valahogy most nem is zavar, hogy fehér a bőröm. :)


Ezt a gyönyörű pasztell színekben pompázó virágos statement nyakéket a szülinapomra kaptam magamtól. Abszolút Marcsis példány. Remélem a nyári melegben nem fogja be a nyakamat zöldre! A bizsuknál sokszor fennáll a veszélye ennek.

Miniszoknyás vagy sortos szetteket szerettek viselni nyáron?


6 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos vagy! Jó lett az összeállítás, legjobban a felsőd tetszik. Én inkább a sortos szetteket preferálom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :) Szeretem ezt a felsőt. Kár, hogy nem volt több színben, mondjuk szép pasztell, vagy halvány menta zöldben. :)

      Törlés
  2. Fehér a bőröd? Na ne nevettess, hozzám képest bronzbarna ősistennő vagy, én egy lemeszelt fallal vetekszem színben..:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D Áh, ezen jót nevettem, köszi. Gyönyörűen megfogalmaztad!:)))

      Törlés
  3. klassz ez a fehér-drapp-barna szett :)

    VálaszTörlés