2014/03/19

BLÉZERES TAVASZI OUTFIT

A tavasz engem is kicsalt a természetbe és a kellemest a hasznossal összekötve megalkottam az első outfit bejegyzésemet, főszerepben a kedvenc kék blézeremmel, amit nemrég bemutattam a Gardrób Mustrámban


Újabban a kék árnyalatok felé nyitok, ezért pár hónapja a kínaiban nézelődve 900 forintért megvettem ezt a szép élénk kék topot. A kínai üzletek nem hagyják cserben a színes felsőket kereső embereket, érdemes el látogatni néhányba, ha ki akartok lépni a megszokott szürkeségből. Az én esetemben ez szó szerint értendő. :)


Ezt a csodaszép fekete-arany nyakéket Nóri blogerina társamtól kaptam ajándékba a legtökéletesebb időpontban, amikor épp azon gondolkoztam, hogy beszerzek valamilyen nagy méretű arany-bizsut.


Néhány éve a bokacipők nagy rajongója vagyok. Többnyire Deichmannban találom meg a tökéletes formát, ami fájdalommentes járást biztosít magas sarkakon tipegve. Nagyon ritkán hordok lapos cipőt, többnyire valamilyen sportolás céljából. 


Mázlim volt, hogy belefutottam egy kék graffitis oszlopba, ami gyönyörűen harmonizál az outfitemmel. :D Mellesleg veszélyesek ezek az oszlopok, ugyanis a kettővel odébb lévőn egy primitív ábrázolású férfi nemi szerv díszelgett, amit csak itthon vettem észre, de még szerencsére pont időben. :)

Remélem tetszett az első outfitem! A következő a kedvenc tavaszi kabátomról lesz.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez az outfit, csinos vagy! Imádom a blézereket de mostanság egyre nehezebb jó fazont találni, több gombosat meg lehetetlen! :)
    A cipőd is klassz, hasonlót sikerült ma levadásznom a piacon ráadásul szuper olcsón, gondolom nem tart örökké de nálam a cipődivat havonta változik szóval nem is nagy baj!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
    Noh, igen.. a tökéletes blézerek megtalálásához nagy szerencse kell. Nekem általában hosszú szokott lenni az ujja. Ez a kék viszont pont jó, csak kár, hogy nem volt több színben.

    Lesz Haul-os bejegyzés a cipődről? Kíváncsi lettem rá.:)

    VálaszTörlés