2014/02/04

VALENTIN NAP - SZERELMI BÁJTEA

Egy újabb alacsony költségvetésű bejegyzéssel jelentkezem Valentin napra. A reggeli és esti közös teázást akarom egy kicsit hangulatosabbá varázsolni a "nagy napon" ezzel a kis szerelmi bájtea készlettel. :)


Számomra a legjobb téli tea reggel az almás-fahéjas, este pedig a Szerbiából beszerzett Népi tea, ami 10 gyógynövény keverékéből készült. Most viszont csak az almás-fahéjas korongokat használtam fel. 


A papírtasak egy átalakított ing+nyakkendő sablonjából készült, a szívecskék pedig a SZÍV DOBOZ DIY bejegyzésnél használt rózsaszín papírlap maradványaiból lettek újrahasznosítva. 


Kis tea tokokat is készítettem, amik ezen a képen láthatóak egy nagyon pindurit. Úgy gondoltam kilógatom a szíveket, ezzel is azt jelképezve, hogy csordultig tele vagyok szerelemmel, :D és lassan a Valentin nappal is.


Saját készítésű vagy bolti meglepetéssel készültök Valentin napra?

3 megjegyzés:

  1. Ilyet én is készítettem még pár éve, nagyon tetszett nekem és a célszemélynek is. Mondjuk ott a papír volt szívmintás. és amúgy a szokásos fllterpapír-méretűre vágtam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, és bocsánat, a kérdésedre a válasz: sajnos egyelőre a túlélésre játszom a sok munka miatt, és a párom is dolgozik aznap, így majd a hétvégén pótoljuk, és masszázzsal készülök :-)

      Törlés
    2. Azt hiszem a férfiak a masszázst értékelik a legjobban Valentin napkor. :) Jó ötlet, lehet én is felveszem a listára.

      Törlés