2014/02/12

HETI EBAY TÁSKA

Ma egy újabb fekete-fehér-piros triót mutatok be. Nah, ez a piros már jó lenne, ha szögletes formájú példányhoz párosították volna. Ebből a mini kollekcióból a bézs színűre szavazok. A fülek rendben vannak, ahogy látom, kis lakatot is álmodott rá a tervező. Jó ötlet, hogy dupla cipzáras, amiknek végén egy-egy kör alakú lyuk található a lakat számára. Egy házibuli alkalmával jól jöhet a biztonsági zár, ha túl sok idegen vesz részt a party-n, vagy tömegközlekedéskor. :) Aki nem tudná, annak elárulom, hogy a lakathoz tartozó kulcs a jobb oldalon, a fura alakú lelógó nyelvecskében van elrejtve.


A piros táska alján láthatóak a lábak, amiket én mindig külön díjazok. (A többi táska aljáról valószínű photoshoppolás közben tűntek el.)


Max 28 cm-ig megyek el, az nálam már a giga méret határát súrolja. Érdekes elképzelés az oldaláig lenyúló cipzár, de hosszútávon nem túl praktikus, főleg, ha az oldalánál megy tönkre a cipzár. Annak viszont, aki sosem találja meg a dolgait a táskájában, szimpatikus lehet ez a teljes kitárulkozási lehetőség.

10-es skálán hány pontot adnátok erre a tervezésre?


10 megjegyzés:

  1. szia :) ezeket a táskákat már én is kiszemeltem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Olyan kis masszívnak tűnnek, pont jó lenne a hétköznapokban.

      Törlés
    2. igen, és nagyon tetszik benne, hogy picit "louis Vuitton" mintája van :D és még az ára is kedvező :)

      Törlés
    3. Tééényleg, nem is figyeltem a mintázatot.:) Neked melyik színű kellene?

      Törlés
  2. Nekem a fekete tetszik a legjobban :) márciusba szerintem lehet megrendelem :)

    VálaszTörlés
  3. tudnál küldeni egy linket? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tessék, a link :)

      http://www.ebay.com.au/itm/K0E1-New-Women-Synthetic-Leather-Handbag-One-Shoulder-Bag-Dinner-Party-Fashion-/231073499913

      Törlés
  4. Jól néz ki, nekem van egy hasonló fazonú táskám feketében, szeretem. Egyet hiányolok erről, a hosszú ráakasztható pántot, amivel vállra is lehetne akasztani, ha pl. az ember nem tudja a kezében fogni. :)

    VálaszTörlés
  5. Most látom, van hozzá pánt, elnézést. Ezen a képen csalóka, azt hittem ez egy nagyobb méretű táska, az ebay-es képeken látom, hogy milyen pici. :)

    VálaszTörlés