2014/10/31

happy HALLOWEEN!

Idén is megrendezzük a barátainkkal a Halloween party-t, amire hetek óta készültem, pontosabban naponta változtattam meg a jelmez ötletemet miután kipróbáltam magamon. Szerencsére a legtöbbről készült bejegyzés is. :) Egyelőre nem árulom el, hogy végül minek fogok öltözni, mivel a buli szombaton lesz, így leghamarabb hétfőn teszek róla említést valamilyen formában, majd látjuk sikerül-e lefotóztatnom magam megfelelő fények mellett. Figyeljétek az Instagram posztjaimat, azon a felületen látható rólam legtöbbször előrejelzés. :) Noh, de hogy ne maradjatok bejegyzés nélkül, készítettem egy Csirkés, témába illő rajzot.


Megragadnám a lehetőséget egy kis DILACICA promotálásra, ugyanis az utóbbi hónapokban Csirke dilaságai olyan szinten felszaporodtak, hogy elérkezettnek láttuk az időt egy privát blog indításához.
Akinek van kedve nézzen be a blogjára! :) ;)

6 megjegyzés:

  1. Olyan rémült arca van szegénynek :D Rohadt nehéz lehet seprűt vezetni :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan aranyosak ezek a kis rajzok :D Tök jól ellehet ezzel így szórakozni, főleg egy ilyen fotogén macskával kiegészítve!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Hát, igen..egy macskás otthonban mindig születik egy-két poénos kép, amiből ihletet lehet meríteni. :) :)

      Törlés
  3. Hát, mivel Csirke lett a boszi, és minden jóravaló boszinak van egy fekete macskája, akkor te a fekete macska leszel! :D:D Mert tök logikus, hogy együtt öltöztök be a Halloween-i buliba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mekkora ötlet már! :D
      Noh, majd jövőre. :P
      Nekem végül eléggé melós jelmezem lett, és sajnos elég érzékeny is...remélem azért kibírja legalább a holnap délutáni fotózásig. :)

      Törlés