2014/09/05

PÉNTEK ESTI RANDI SMINK

Általában több színnel dolgozom sminkeléskor, de most gondoltam egy merészet és csak egyet választottam. Az enyhe csillogást adó szürkébe hajló Naked2 barna árnyalata (Verve) volt a főszereplője a mai sminkemnek. Nem bonyolítottam túl a sminkelést. A szemhéjamra alapként Miss Sporty 001 Light folyékony korrektorát használtam, ami a nem túl meleg napokon 6-8 órán át a helyén tartja a szemhéjpúdereim többségét. Ezután az Avon Colortrend fekete színű szemceruzájával rajzoltam magamra két szemet, :) majd kissé elmaszatoltam az éleket.




A Verve színárnyalat felvakolása után egy nagyon vékony tusvonalat húztam a Miss Sporty 002 Dark Chocolate szemhéjtusával. Szempilla rebegtetéshez a L'Oréal Paris Volumissime Extra-Black szempillaspirálját használtam.


Az Essence XXXL shine 19 nude candy felére csökkentett XL változatát használtam (értsd. felét letöröltem:)) mert zavaróan csillogott). Szemöldök korrekcióra szintén Essence terméket használtam, a világosabb árnyalatát.

Ti hogy álltok az egy árnyalattal pompázó sminkkel, tetszik-nem tetszik?

5 megjegyzés:

  1. Szép, visszafogott smink, én is sokszor hordok ilyet!
    Az én párom azt szokta mondani, amikor sminkelek, hogy rajzolok magamnak arcot :)

    VálaszTörlés
  2. az egyszerű,de nagyszerű sminkeket én is pártolom :) szuperül lehet időt megtakarítani vele és nem utolsósorban a férfiembörök is jobban favorizálják a minimálsminket.

    VálaszTörlés
  3. A hétköznapokon én is a visszafogott, de szép sminkeket kedvelem :)

    VálaszTörlés