2014/06/10

SZÜLETÉSNAPI INTEGETŐ PÁLCA

A születésnap a legszebb ünnep számomra. :) Általában egy hónapig szoktam ünnepelni a sajátomat. Most viszont babazsúrra voltam hivatalos. Három éves kor alatti gyerkőcöknek, bevallom nem nagyon tudok mit vásárolni. Most se sikerült túl kreatív dolgot találnom, mert az igazi Marcsi féle ajándékokhoz legalább 6 évesnek kell lenni. Az integető pálca leginkább dekorációként használható, de természetesen leteszteltem és integetésre is alkalmas. :) Azt hiszem gyártok a saját szülinapomra is. :P


Időnként születésnapi dekorációkat nézegetek, feltöltöm az agyam kreatív szektorát. Másolatot nem szeretek készíteni semmiről, bármennyire is tetszik az a dolog. Többször próbáltam már lemásolni valamit, de a végén mindig megtoldottam egy-két Marcsis ötlettel.


Ehhez az ajándék kiegészítőhöz két féle papír, pálca, folyékony ragasztó, címkéző és nyomtató szükséges, noh meg maga a minta. Érezhető a minta komolyságán, hogy közeledik a saját születésnapom, mivel nem tudtam túl babásra venni a figurát. :D Oh, most fedeztem fel az integető pálca másik funkcióját: tökéletes legyezőnek is!:) Sorozatgyártásba kéne fognom!:D


Nem vennék rá mérget, hogy légycsapónak is jó hosszú távon, de szerintem ennyi funkció bővel elég.


A képeken is látszik, hogy nagyon egyszerű elkészíteni, ha valakinek kell a minta (akár más névvel is) csak írja meg és már küldöm is. ;) A végeredmény pedig ilyen lett:


Ajándékkal együtt egész kellemes párost alkotnak!:)


Ki az aki még velem együtt nyári lány?:)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Annamari névvel tudnál nekem egy ilyet küldeni? Illetve az is teljesen elég lenne, ha a mintát át tudnád küldeni :):) Több születésnap lesz most a közeljövőben nálunk.

    benke.barbara1@gmail.com

    VálaszTörlés