2014/06/02

H&M-ES KÉKVÁLOGATÁS

Nézelődtem a H&M weboldalán, próbálok lehetséges ajándékokat keresgélni a kívánságlistámra, amiből aztán szemezgethet a férjecském és kiválaszthatja a legjobban hozzám illőt. Az alábbi képeken a körömlakk, a fülbevaló és a hajpánt csak dekorációs jelleggel került a feltüntetettek közé. :) Viszont az a fekete szandál kezd egyre feljebb csúszni a szülinapos kívánságlistámon. :) Kár, hogy nincs 35-ös méretben!


Tavasszal ott motoszkált a fejemben, hogy kell egy kék nadrág, hosszú nadrágot szerettem volna, de most már a rövid lenne logikusabb. Csipke fehér felsőre nincs égető szükségem, de bármikor rá lehet beszélni. :)) A lenge kék blúz viszont, ha az átlátszó fajta, akkor felejtős. A színe persze nagyon szép kék. :)


Néhány hete eltörtem a kedvenc napszemüvegem, azóta folyamatosan keresem az arcomhoz illőt. Ez a fazon nagyon tetszik, viszont biztos hatalmas. A fülbevaló valószínű a kék-korszakom kiteljesedésének csúcsán fog megtetszeni. Most még pihentetem a dolgot. A virágos hajpánt tetszik, de sajnos nem egy olyan darab amivel utcán is megjelennék, így ő is felejtős.

Nektek mi tetszik a legjobban a képeken szereplő dolgok közül?

2 megjegyzés:

  1. Ugyanígy vagyok én is a napszemüvegekkel, mind hatalmas és nehéz olyan fazon találni, ami jól áll...a sort cuki,nekem nagyon hasonló színű hosszú nadrágom van a KIKből :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy napszemüveged, ami nagyon tetszik. Hasonlót szeretnék én is, csak kisebb méretben, ami persze lehetetlen.
      Komolyan, miért nincsenek méretek a napszemüvegeknél??!! Pff...:)

      Törlés