2014/03/18

MAGYAR BULI

Az időjárás közepesen kegyes volt hozzánk március 15-én, egészen kora délutánig vakító napsütésben volt részünk. A délelőtt villámgyorsan eltelt ebéd készítéssel, dekorálással, bajusz ragasztással. A képen látható méretes zászló később asztalterítőként funkcionált.


Az ünneplés keretein belül tartottunk egy mini bloggerina találkozót Nórival és Edinával


Mindhármunkon más-más módon jelent meg a magyarság jelképe. Edina nagyon szép fülbevalót és kokárdát horgolt, Nóri sminkjén és manikűrjén jelenítette meg ötletesen a zászlónk színeit, én pedig csak befontam a hajam és piros masnit kötöttem a fonatok végére. :)


Nórival eltöltöttünk egy "kis" időt pózolásokkal a gulyás mögött és a borostyánra biggyesztett zászló előtt. Igencsak megszenvedtünk a képekért, mert felváltva zavarta meg a fotózást a szél, a füst illetve az erős napsütés.


Később egy felmérő tetszett kellett írnunk, ami alapján kiderült mennyire is vagyunk magyarok. :) Hááát, ööö...közepesen. :D Később parasztszépségversenyt is rendeztünk. Szempilla rebegtetve árulom el, hogy az egyik győztes én lettem. :)


A fiúk közös erővel finom gulyást alkottak, ami hamar elfogyott. Jól lakottan később kolbásztöltő programban vettünk részt. Kb. 11 méter hosszúságú kolbászfüzért készítettünk. Nemsokkal később feltámadt a szél, amit csúnya felhőket hozott magával, így jobbnak láttuk, ha összepakolunk még mielőtt elered az eső. Sajnos így eléggé lerövidült a magyar buli és elmaradt néhány program. Ennek ellenére jól éreztem magam. :) Remélem a többiek is!


Végül íme a díszes társaság és a rumlis asztal. :)

4 megjegyzés:

  1. nagyon jó volt,köszönöm az élményt! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Bizony jó! Majd jövőre bepótoljuk, ami most kimaradt ;)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!:) Remélem hosszú éveken át lesz alkalmunk megrendezni a Magyar bulit!

    VálaszTörlés