2014/03/17

MASNIS NAP

Mostanában rákaptam a virágos és masnis hajcsatokra, és mivel ezer éve nem voltam a kedvenc bizsusomnál, múlthét kedden a napszemüvegem mögé bújva kimerészkedtem a napfényre. A városban egyetlen bizsus üzlet van, ami igaz, hogy pici üzlethelyiségben található, de temérdek mennyiségű ékszer (színek szerint rendezve) kínáltatja magát. Emellett táskák, pénztárcák és sálak is megtalálhatók a polcaikon. Noh, de lássuk csak mi lapul a leopárdmintás szatyromban:


Három gyönyörű masnis hajcsattal lettem gazdagabb, illetve anyagilag szegényebb. :) A nagy világoskék masni 390 ft volt, a szürke szintén, a pici kék pedig 100 ft. A szöszke hajamhoz a világoskék illik a legjobban, de a strasszos szürkét sem hagyhattam ott, mivel rengeted szürke színű ruhám van, amihez passzol majd, ha nem akarok feltűnősködni.


Ez a kis drágaság szintén 100 forintba került, amit ünnepi frizurákhoz szánok. Piros és rózsaszínben volt még, de a fájdalmat okozó csatja miatt, úgy gondoltam elég, ha csak egyet veszek.


Sokat agyaltam ezen a pirinyó masnin, hogy milyen frizurához tudnám párosítani...még nem tudom, az is lehet, hogy brossként fog funkcionálni. 


A bizsusnál nem volt egyszerű krokodil csat, ezért a pár utcával odébb található bóvlishoz mentem be. 5 darab 8 cm-es kroki 199 ft volt. Ezeket saját készítésű hajdíszekhez vettem, majd a későbbiekben látni fogtok néhány diy-t ezzel kapcsolatban.


A két kedvencem egyértelműen a csillogó köves csat és az óriás baba kék masni.:)


Milyen hajdíszt szoktatok viselni?

2 megjegyzés:

  1. Én is nagyon szeretem a masnikat, már egy egész szép gyűjteményem van. Hajpántot is szoktam viselni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jól néznek ki a különböző méretű masnik a hajba tűzve. Nem is értem miért szoktam le róluk tini koromban. :D

      Törlés