2014/03/03

CSIRKEPAPRIKÁS...

... avagy műtét utáni mókázások

Kivételesen nem receptet osztok meg veletek, hanem néhány bolondozós pillanatot Csirke ivartalanítása utáni napokból. Az alábbi kép egy képrejtvény, aminek megfejtését rendkívül precíz módon elrejtettem a bejegyzésben :D A paprikát átölelő jobb lábán látható még a borotválás nyoma, a hasáról nem mutatok képeket..pfáj!


Annyit segítek, hogy a megfejtés nem Kopasztott Csirke. :) 


A műtét alatt bőven volt komplikáció az állatorvos elmondása szerint, már az rémisztő volt, hogy a nem túl kedves doki a beavatkozás után nagyon kedvesen és barátságosan beszélt. Félkómás állapotban került haza Csirr, nyávogott, dülöngélve az alomjához akart jutni (a kis illemtudó), mert sűrűn kellett pisilnie. Borzalmas volt így látni! Nem is akarom ennél jobban részletezni... A piros lavór, amiben fekszik a képen, liftezésre van használva, hogy elérje a fürdőszobában lévő tároló polcot. Most betegszállításra használtuk, mivel Csirke frissen megműtve kétszer a hátamra ugrott. Jobbnak láttuk, ha unatkozós pillanataiban lavóros körutazásra visszük a lakásban. Azt hiszem kicsit rákapott. :D


Másnap túl voltunk a nehezén, kisgenyó kezdett önmaga lenni már a szemei is jól álltak, rengeteget evett-ivott és mindenhova felugrált. Ezen a képen épp lovacskázni támadt kedve, ezt mindkettőnkkel eljátszotta. Azt hiszem megérdemeljük a legjobb gazdi díjat :) Bámulatos milyen gyorsan felépülnek a macskák. "A következő 9 életemben macska akarok lenni." - idézet a férjecskémtől. :) 


Ez a képsorozat a 3. napon készült, leginkább a saját szórakoztatásomra. :D Csirke újra a régi, igaz néhány alkatrésszel kevesebbel rendelkezik, de ez nem gátolja abban, hogy rohangáljon a lakásban és a Sárkány virágomat terrorizálja. :)


Nah, sikerült megfejteni a képrejtvényt?:)

2 megjegyzés:

  1. Csóró Csirke... :) Tudnak szegénykék érdekes dolgokat produkálni műtét után. :D Azok a smiley-k extra cukik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Igen, pont a kreatív dilaságaikért olyan érdekesek. :)

      Törlés