2014/01/17

SMINKTERMÉKEK TESZT

A múltheti bejegyzésben szereplő sminktermékek tesztelését mutatom ma be egybekötve egy kis bénázással. Ma valahogy nem állt a kezemre a sminkecset, bocsi. :) 
Lássuk, hogy is kezdtem:


A sminkalap megszáradása után natúr színű szemhéjpúderrel indítottam, majd bézs+ világosbarna kombóval szerencsétlenkedtem egy mélyítővonalat a szemöldököm alá. E fölé pedig a Catrice-es csillámzugot hoztam létre, ami igazából nem is látszódik, de az arcom többi részére hópiheként hullott. 
A jobb oldalon lévő szememnél a tusvonal alá barna szemceruzával rajzoltam egy halvány ívet, majd sötétbarna szemöldökfestékkel elsatíroztam. Végül ráfestettem az Essence arany csillám szemhéjtusából néhány réteget.


A másik szememnél a natúr szemfestékre húztam néhány réteget szemhéjtusból. Nos, nem vagyok teljesen megelégedve a végeredménnyel.
A szempillafestékeknél elég kritikus vagyok. Nem szeretem, ha a festék nem elég folyékony. A NYC Show Time festékkrémje kissé ragacsos és porszem állagú szemcséket hagy a pillák végén, viszont a gagyinak kinéző spirálja első fésüléskor tökéletesen szétválasztotta a pilláimat.


A Terra Naturi görbén ívelő spirálja nem nyerte el a tetszésem, a túl sűrűn elhelyezett sörtéi pedig nem tudják szépen szétválasztani a szempillákat egymástól. A festékkrém állaga viszont csodálatos. Az illata viszont túl intenzív, még Csirke is hosszasan szagolgatta szempilláimat :) Sminkelés közben szeret mindent megszagolni.

Megpróbáltam felcserélni a két spirált, de sajnos a NYC-é csak félig megy bele a Terra Naturiba. Azt hiszem továbbra sem sikerült megtalálnom a tökéletes szempillaspirált.

Nektek mi a kedvenc szempillaspirálotok?

2 megjegyzés:

  1. Szép ez a tus, nekem is van egy arany és bronz, kár hogy csak "ünnepekkor" lehet igazán jól kihasználni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh, szerintem jól illik a vasárnapi tyúkhúsleveshez is. :):P

      Törlés