2014/01/15

MÜLLERES HAUL

Általában Müllerben szerzem be a szépítő szereket egy oda-vissza 30 perces séta edzéssel egybekötve (+ a drogériában megtett 1 km totyogással a polcsorok között), mindezt persze magassarkú cipőben. :) Eredetileg hajbalzsamért és szempillaspirálért indultam, aztán ahogy jártam a sorokat, a kosaram mágnesként vonzotta a dolgokat. 

A Schauma 7 Gyógynövény samponját szereti újabban a hajam, így hát az illatmentes sampont és balzsamot leváltva kipróbálom a hajbalzsamját is (595 ft). Kedvencem a Yes által gyártott fekete, barna és bézs árnyalatokban kapható hajgumik (495 ft). 


NYC termékeivel közepesen vagyok megelégedve. A szempillaspirálról egy későbbi bejegyzésben lesz fényképes teszt. Ára: 995 ft.

Már régóta szemezgetek a Terra Naturi termékeivel. A Müllerben szinte az arcomba van tolva a Terra Naturi sminktermékektől roskadó polc, az árakat megnézve tovább szoktam libbenni a megszokott márkák felé, de most nagy rikító, leértékelt feliratú cetlik voltak ragasztva néhány termékre, köztük erre az egy db árván pislogó szempillaspirálra is. Eredeti ára 1290 ft, -50 % = 645 ft. Rikító cetlivel együtt ugrott fejest a kosaramba. :) Későbbiekben olvashatjátok a véleményem róla.


Az Essence szemöldök festékét most veszem meg másodjára (845 ft), a világos árnyalatát a szemöldökre, a sötétet pedig szemhéjra szoktam használni. A sok szemöldökceruzát elhagyva, nálam most ez a nyerő. Az elődje sajnos közúti balesetet szenvedett az egyik utazásom során, és porrá zúzva hevert a sminktáskámban...kiskanállal sem lehetett összekaparni. :( 


Az Essence mocsok módjára megalkotott egy arany csillámporos szemhéjtust 745 Ft-ért, amivel elcsábított a megszokott sötétbarna Rimmel szemhéjtusomtól...Annyit mondhatok, hogy nem minden aranyos, ami fénylik...Részletek később.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése