2014/01/10

30. SZÜLETÉSNAPOM

Lassan 2 éve írogatom a 30. születésnapom betöltése előtt teendő dolgok listáját, néhányat már sikerült teljesítenem róla. Ez a lista arra szolgál, hogy merjünk élni és cselekedni. Ne csak tinikorban legyünk vadak és bolondok.:) A 30-as szám picit megrémít, de jórészt örülök neki, hogy már ilyen közel van. Gondolatban már kezd kialakulni a születésnapi buli témája és dekorációja. 


A teljes listát egy Excel táblázatban őrzöm, amin külön kategóriában szerepel az extrém ételek kipróbálása (pl. békacomb, bika here pörkölt, stb), országok, ahova el szeretnék jutni, dilis dolgok, sporttal kapcsolatos dolgok, stb. Néhányat bemutatok Nektek is, hátha meghozza a kedvetek hasonló lista gyártására.


Amit nem sikerül 2015 nyaráig teljesítenem, az átkerül a 40. születésnap előtti teendők listájára. A bolondságok közül a lista alján szereplő kiszabadulós játékra most szombaton kerül sor Budapesten. Már nagyon várom a logikai feladatokat!:)
A Pádis-fennsík túrára idén júliusban megyek, mivel edzeni kell rá, félúton lehet egy kalandparkozást is megejtek. Tavaly nyáron rendkívül puhány voltam és kihagytam a lehetőséget. A hőlégballonozás régóta szívem vágya, de tavaly arról is lecsúsztam, mivel nem sikerült kiderítenem a felszállás pontos időpontját. 

Ti hogy képzelitek el a 30. születésnapotokat? Vagy, ha már túl vagytok rajta, milyen volt?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése