2013/11/27

AVON AJÁNDÉKCSOMAGOT NYERTEM :)

Múlt héten rám mosolygott a szerencse csillaga és egy Avon termékekből álló csomagocskát nyertem. Nagyon ritkán használok Avon termékeket, mert túl macerásnak tartom a beszerzésüket. Jobban szeretem drogériákban leemelni a polcról és azonnal megkaparintani a szükséges és kevésbé szükséges kozmetikumokat. Nos, most úgy hozta a sors, hogy egy kuponnal becsalogattak az utcáról és azon kaptam magam, hogy kérdésekre válaszolok és közben banános szaloncsokit majszolgatok a kínáló tálból. :) :P
Szerdán csörgött a telefonom, és egy óra múlva már hazafelé pattyogtam az ingyen holmikkal. Gondoltam megosztom veletek, hogy mi mindent kaptam. 

ARANY-FEKETE

Little Gold Dress parfüm: 

Kellemes virágos-gyümölcsös illata egész jó, nincs erős pacsuli szaga. (még szerencse, ugyanis került belőle egy adag véletlenül a billentyűzetre:))

Instinct parfüm:

Szintén virágos-gyümölcsös + fás, de szerintem inkább füves illatú, amikor kinyitottam a minta üveget és beleszippantottam, megjelent előttem egy tehén, aki friss fűszálakat rágcsál és közben rám lehel. Papírra lötykölve azért jobb. "Kövesd az ösztöneidet!" felírat található a termékminta füzet belsejében, azt hiszem meghagyom ezt a parfümöt az ösztönlényeknek. :P:) Nekem nem jön be.

Anew Ultimate éjszakai arckrém

Anew-t anyunak fogom ajándékozni éjszaka, a poén kedvéért :) 
Kinyitottam, megszagoltam...illatos, ekcéma pödzögetően az, szóval nem nyúlok hozzá.


Colortrend fekete szemceruza:

Sajnos épp a Glamour napokon vettem fekete szemcerkát, így most ennek a tesztelése még várat magára. Semmi tapasztalatom Avonos szemceruzákkal kapcsolatban, azt hiszem majd csak jövőre próbálhatom ki.

KÉK-FEHÉR

Anew Clinical E-Defence kence

Egy újabb kencefice, amit nem merek kipróbálni az ekcémám miatt.

Individual Blue for Him golyós dezodor:

Fűszeres páfrány illatút lehet tőle izzadni. Noh, én szagoltam már páfrányt, nem valami csábító, úgyhogy igencsak kritikusan ezt is negatív előjellel osztályozom.

Pur Blanka mini parfüm:

Anyu (új írásos nevén: Anew:)) nagy kedvence volt régen, én meg időnként, amikor kifogytam, rájártam egy kicsit a parfümére. Kellemes illata van, de az új kedvencemhez nem ér fel, ami nem más, mint a Sensuelle parfüm.


PINK-PIROS

Anew Vitale nappali arckrém:

Szívfájdalom, de ezt se próbálhatom ki, ha kéri valaki szívesen elajándékozom neki. 25+-ok jelentkezését várom :))

Ultra Sexy kölni:

Nem rossz, engem leginkább a rágót rejtő nyalókára emlékeztet, megéheztem egy picit tőle :)) Tetszik az üvegén lévő csipkemintás tüll bojt, jó kis kitűző diy-t készítenék belőle, de azért továbbra is Sensuelle illatfelhő csíkot húznék inkább magam után.


Már csak egy termék maradt hátra, a fehér zafírkivonat tartalmú súlytalan, fényűzően ragyogó sminket ígérő Luxe alapozó.  Zafírkivonat, most komoly?:D Szőke vagyok, de nem csirke (és most nem a kis okos genyó macskámra értem). Ezen a nőbutító szövegen jót mosolyogtam...:)


Azt hiszem nagyjából 60:40% arányban kritizáltam és dicsértem a termékeket. A rossz kritika is reklámnak minősül, úgyhogy az Avon marketing fogása célt ért. Igencsak rossz tanácsadónő lennék. :D

Ti szeretitek az Avon termékeit? Mi a kedvencetek?

8 megjegyzés:

  1. Hihi, én pont attól tartom magam jó tanácsadónőnek, hogy ha olyat akarnak rendelni, ami nem jó, ajánlok helyette mást :-) A füvet rágó tehenes részen meg nevettem egy jót :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor te az Avon tanácsadónők gyöngye lehetsz. :) Én mindig belefutok olyanokba, akik mindent rám akarnak tukmálni...Most haragszom az Avonra, mert szerettem volna rendelni a weboldalukról egy parfümöt, hogy jó nagy ívben elkerüljem a tanácsadónőket, erre kiderült, hogy csak rajtuk keresztül kaphatom meg a terméket, nincs házhoz szállítás postással.:((((

      Törlés
    2. Igen, sajnos ez így van. Melyik parfümöt szeretted volna? Mert tőlem rendelhetsz kis engedménnyel, és elpostázom, és akkor kb. ott lennénk, mintha telejs áron vennéd meg :-) Ha érdekel, írj rám emilt: djkatybeauty@gmail.com

      Törlés
  2. De jó termékek, én már nem annyira vagyok odáig az Avonos termékekekért, csak a Far Away parfüm a kedvencem :) Tetszik az új téli desing *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, sűrűn váltogatom :)

      Óó, tényleg a Far Away... :) én a dezodorát használtam sokáig még tini koromban. :)

      Törlés
  3. szia én imádom az avon termékeket.ezért lettem tanácsadónő is.VISZONT SOHA SENKIRE NEM TUKMÁLOK RÁ SEMMIT.még is sok a vásárlóm ,mindig kapnak nálam kedvezményt a vásárlók.így jól járnak ők is meg én is,mert tudunk így olcsón vásárolni.

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon bejött az új Luxe család, az alapozót és a kőpúdert használom, elég húzós az áruk, de sokkal jobb minőségű, mint amit eddig használtam (ideal flawless), és a parfümjét is meg fogom venni, eddig csak mintákat rendeltem a tanácsadónőmtől.
    A color trend cuccok gagyik - szerintem. a ceruzák túl kemények, a körömlakk minősége is ,,, hát hogy is mondjam, nem túl jó. a drágább speed dry-t használom.
    a little gold -nak jó illata van, de azt hallottam túl hamar elillan az illata. én a red-et használtam és az nagyon tartós volt.
    mi is volt még? az anew termékek nagyon jók, azon belül a clinical még extrább minőség. bátran ajánlom! én nagyon szeretem. ami viszont nekem nagyon nem jött be az a solution. és nem csak nekem több ismerősöm is rosszat mondott róla. nekem zsírossá tette a bőröm, volt akinek kipirosodott tőle, vagy szárazzá tette a bőrét.
    Én szinte csak avon termékeket használok, sampontól kezdve körömlakkig. :) de tény, hogy nem mindegyik jó.

    VálaszTörlés
  5. De aranyos vagy, hogy ilyen részletesen és őszintén írtál a tapasztalataidról.:) Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés