2014/10/27

ŐSZI SMINK

A szürke szín mellett a második nagy kedvencem a barna, amit legtöbbször a szememen szeretek viszontlátni. A mai sminkem minden árnyalata a Naked2 palettáról van (Blackout, Half Baked, Bootycall, Snakebite). A színek leginkább az első két vakus képen látszódnak élethűen, noh, de a többi képen amúgy is Csirke a főszereplő. :)  

Tündi-bündi kép Csirkével (álmából ébresztve a legcukibb, de csak 30 másodpercig). Nem tudom a többi macskás ember hogy van vele, de én imádom a cicám bundája illatát. :)Persze Csirkét tilos "hangosan" megszagolni, mert többnyire pofon jár érte, most viszont kimutatta a foga fehérjét és gondolkodás nélkül belém harapott, a kis genyó (fenti fotósorozaton láthatjátok). :D Ennek ellenére imádom. :)

9 megjegyzés:

 1. Nagyon szép a smink, de tudod, nekem már bármit eladnál ezzel a macskával, meg a hozzá tartozó kommentárokkal. :D

  VálaszTörlés
 2. Imádom az ősz színeit, és a sminked is ezért tetszik nagyon :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. :)
   Idén én is teljesen bele vagyok bolondulva az őszbe.

   Törlés
 3. Gyönyörű, mély színek! Nagyon szép smink lett!! Én is szeretnék egyszer cicát, de félek, hogy szétkarmolna mindent...De azért cukik!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. :)
   A macskám eddig a műbőr relax székeket és a függönyeimet karmolta szét. Halkan megjegyzem (mert ugyebár, azért fel vagyok háborodva a károk miatt :D), hogy a rongálás közben mindig valami vicces dilaságot hajtott végre a kis genyóm. :) :D
   Szerintem minden embernek legalább egyszer az élete során kell egy cica társ. :)
   Remélem előbb vagy utóbb Neked is lesz egy szőrgombóc cicusod! :) ;)

   Törlés
 4. Borzalmas ez a macska, de annyira aranyos! :DDD

  VálaszTörlés
 5. Szép a smink, a macsek pedig imádnivaló! :)
  Én is imádom a macskáim bundájának illatát, sőt Jägerem puha-óriás hasa tökéletes párna - ha jó kedve van, egész sokáig hagyja, hogy rajta pihentessem a fejem.

  VálaszTörlés