2014/10/16

GYŰSZŰVIRÁG GYÓGYSZAPPAN TESZT

Nemrégiben említettem, hogy egyre inkább hajlok a természetes összetevőket tartalmazó készítmények felé, illetve nagy mennyiségben használok különböző olajokat bőr- és hajápolásra. A Wellness Szappan jóvoltából megismerkedtem a Gyűszűvirág gyógyszappannal, amit kifejezetten ekcémás bőrre fejlesztettek ki. Gyönyörű csomagolásban érkezett meg hozzám, ajándék luffa szivacskával, amire a szappant kell ráhelyezni, illetve a test átdörzsölésére is használható. Emellett kedves, kézzel írott levél fogadott, és egy 500 forintos ajándék kártya is lapult a dobozban. 



Be kell vallanom, hatott rám a marketing ugyanis a felbontott Naurel szappant hanyagolva, a fotózás után azonnal elkezdtem a Gyűszűvirág szappan tesztelését. :) A háziszappan hatás ennél is érezhető volt, alaposan letisztította a bőröm kellemes lágy illatot hagyva maga után. Bársonyosságot és némi bőrfeszességet éreztem a kezeimen kézmosás után.


Az összetevői a következők: szappanosított oliva-, pálma-, kókusz-, és ricinusolaj, továbbá kecsketej, víz, narancs illóolaj (aminek fantasztikus illata van) és végül körömvirág darabok. 


Az 50 g-os szappan ára 530 Ft, IDE KATTINTVA közelebbről is megnézhetitek. :)
Szappan tesztelésre pedig IDE KATTINTVA lehet jelentkezni.

Ti hogy álltok a szappanokkal? Van kedvenc szappan márkátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése