2014/10/03

ELEGÁNS ŐSZI SMINK

Az első őszi outfitemhez (ami jövő héten lesz látható) "készült" arcomat  megmutatom közelebbről is, amíg friss és ropogós a smink rajta. :) Az őszben oly sok mindent szeretek, de most a napfény ragyogása ihletett meg, ezért a csillogósabb szemfestékeimhez nyúltam. Nézzétek meg közelebbről a Tovább-ra kattintva, milyen sminkkel készültem mára. :)


Az én esetemben a szemhéjtust csak nagyon vékonyan szabad húzni a szempillák tövébe, különben mindent eltakarna. Számomra az alábbi árnyalási technika a legszebb, amikor a szemzugtól kifelé haladva fokozatosan sötétedik a szemhéj. 



Felhasznált smink márkák: Naked 2, Manhattan, Catrice, L'Oréal Paris, Miss Sporty


Nyitott szemmel szinte semmi sem látszódik az egészből, ezért a szempilláim ívelésére és hosszabbítására fektetem a hangsúlyt. Az utóbbi három hétben ricinusolajjal kezelem a szempilláimat, aminek köszönhetően néhány milliméterrel hosszabbak lettek. Remélhetőleg hamarosan szaporodnak is. :)


Az arcomra Garnier BB krémet használtam, aminek színével nem teljesen vagyok megelégedve (természetes fényben besárgulok tőle irigység nélkül is:)), de a fedése teljesen levett a lábamról.

Hogy tetszik a mai sminkem? Világos bőrre melyik BB krémet ajánlanátok?

4 megjegyzés: