2014/09/12

STEPPELT LÁBBELIK

A mai nap különleges számomra, mivel évek óta hagyományszerűen a névnapomat cipővásárlással ünnepeljük a férjemmel. :) Nah, jó a többesszám túlzás volt, de én helyette is ujjongok. :))) Ez egy jól bevált ajándékozási praktika, mivel mindkét fél jól jár. A férjnek nem kell gondolkodnia azon, hogy mit vegyen, a feleséget pedig mindig rá lehet beszélni cipővásárlásra. :) 
Többnyire akciós darabokra vadászom ilyenkor és rendszerint bokacipővel térek haza. Idén van egy kiszemeltem, a jobb felső sarokban található Deichmann-os steppelt cipellő, ami gyanítom csak csoda folytán lenne akciós ma. Első körben ezt a példányt fogom felkutatni, és ha kényelmetlen vagy bénán áll a lábamon, akkor tovább libbenek az akciós darabok felé.



A többi steppelt lábbelivel még csak köszönő viszonyban vagyok, majd ha akciósak lesznek elkezdek velük barátkozni. A bakancs jól jönne hótaposónak télire,de kissé vad (még) nekem. A fűzős bokacipők a néhány évig tartó alter korszakomat idézik. :) Csak ezek hangyányit elegánsabbak, szerintem ez a maximum nőiesség, amit ki tudnak hozni egy ilyen típusú cipőből.

Ti melyik cipőt választanátok a felsorakoztatottak közül?

2 megjegyzés:

  1. Nekem annyira nem jönnek be a steppelt lábbelik, kicsit kínai hatásuk van, de ha választani kéne, akkor én a Deichmannos bokacsizmára voksolnék!

    Boldog névnapot! :)

    VálaszTörlés