2014/09/22

ŐSZI DEKOR DIY

Végre őszi dekorációval lehet meghittebbé varázsolni a lakást. Illatos gyertyákkal, barna színű termésekkel és egy kis üveggel csodálatos asztaldíszt lehet készíteni pár perc alatt. Esti beszélgetésekhez, filmezéshez rendszerint gyertyát gyújtok, mert szeretem a gyertyaláng lágy fényét. A Tovább a bejegyzésre kattintva elolvashatjátok mit hol szereztem be ehhez a dekorációhoz.



A legutóbbi bevásárláskor török mogyorót is tettem a kosaramba, mivel online vásároltam nem volt lehetőségem egyenként kiválogatni, így becsúszott néhány selejt darab is, ezért aki teheti és kedvet kapott a török mogyorós dekoráláshoz, az látogasson el a Tescoba és válogasson kedvére belőle.


A fahéjrudakat néhány éve vettem a Müllerben, sajnos már nem emlékszem mennyiért, de elég nagy kiszerelésben volt kapható dupla csomagolásban, aminek köszönhetően a mai napig megőrizte jellegzetes finom illatát. A vajszínű vastag gyertyát tavaly vettem a Tescoban. Nagyon szeretem azóta is. A gömb alakú vázát szintén a Tescoban szereztem be nemrégiben. 

Nektek mi a kedvenc őszi termésetek?

2 megjegyzés: