2014/09/26

IRIDINA GREEN SZEMCSEPP

Nem múlik el nap, hogy ne nézzek hosszasan valamilyen elektronikai kütyüt, aminek köszönhetően a nap végére elég rendesen elfárad a szemem. Az utóbbi időben észrevettem, hogy romlott a látásom, úgyhogy hamarosan valószínűleg beállok a szemüvegesek táborába. Ennek következtében úgy döntöttem jobban odafigyelek a szemem egészségére. 


A kamillás borogatás is felkerült a szemvédő listámra, de mivel ezt jóformán csak este lehet alkalmazni, és mozdulatlanul kell feküdni a használata közben, nem túl praktikus megoldás a rohanó világban. Noh, de ilyenkor jön képbe a szemcsepp. Az Iridina Green frissítő és nyugtató hatású szemcseppjét napi használatra fejlesztették ki. Az összetevői között szerepel a kamilla, a nagylevelű csodamogyoró, az orvosi szemvidítófű és a mályva kivonat. Az ember nem is gondol bele hány féle környezeti hatás kínozza a szemét nap, mint nap: szél, füst, nap, légkondi, számítógép, átbulizott éjszakák stb. A kivörösödött szem fehérítésére is van megoldás, az Iridina Due nevezetű készítménnyel. Ezt viszont hetente maximum 2-3 alkalommal szabad használni.

Szoktatok szemcseppet használni?

5 megjegyzés:

  1. Remélem még nem untál még meg mint kommentelőt! :D
    Nekem nemrég lett szemcseppem, mert néha teljesen elhomályosodott a látásom, néha ki is esett foltokban. Azt hittem a látásom is romlott. Teljesen megijedtem. Aztán kiderült, hogy csak szemszárazság. Keveset pislogok a gép előtt. Az én szemcseppemet lehet naponta többször is használni, Tears Naturale a neve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem untalak meg, várni szoktam, hogy mikor írsz. :);)
      Én meg azt vettem észre, hogy fényképezéskor nem pislogok és még levegőt se veszek. :D Nem lesz ez így jó. :))

      Törlés
    2. Jujj, én is jártam már úgy, hogy annyira koncentráltam, pl körömfestésnél vonalra, hogy nem vettem levegőt :D
      Örülök, hogy nem untál rám, akkor még boldogítalak, amikor csak tudlak :D

      Törlés
  2. Nekem pár éve megvan a véleményem a kamillás borogatásról.. persze semmi jó :D Emlékszem kipróbáltam, mert annyi helyen írják hogy az milyen, persze.. jól bedagadt tőle a szemem és semmi jó nem származott a próbából -.- Viszont ez a szemcsepp érdekes, jól működik, nem okoz irritációs és hatásos is valóban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Atyaég, nem semmi, hogy pont a kamillára vagy érzékeny. :(

      Törlés