2014/08/25

NYAKÉK FESTÉS

A statement nyakékek korát éljük, remélhetőleg még hosszú ideig divatban maradnak! Már vagy hatvanszor nekifutottam, hogy rendelek magamnak eBay-ről egy példányt, de a kiválasztott darabnál mindig elbizonytalanodok. Általában a kedvenc bizsusomnál szoktam beszerezni őket, mivel ott felpróbálhatom tükör előtt. Sajnos így jóval drágábban tudom megvásárolni a kiszemelt példányt.




Mivel épp ma nézegettem a nyakékeket és nemrég volt testfestéses bejegyzés is, így nem csoda, ha újra megihletődtem és előkaptam a smink palettákat. Most először rajzoltam magamra tükörből. :) Kicsit bosszantó volt, amikor a vonalak nem abba az irányba kanyarodtak amerre szerettem volna.


A Naked2 paletta jelenleg a nagy kedvencem, gyönyörűen lehet festeni az erőteljesebb színeivel. Az egyik magazinban volt kapható a Catrice 030-as OMG....palettája, ritkán használom mivel porzik és sminkelés után az arcomról törölhetem le a ráhullott pöttyöket, egy idő után igencsak idegesítő tud lenni. :)



Az Avon Colortrend cerkáját még télen valamikor nyertem, és meg is feledkeztem róla, mivel többnyire barna szemceruzát használok. Egész tűrhető, és eléggé sikamlósan lehet vele bőrfelületre rajzolni, ami nekem most hasznos volt, mert egy vonalból szeretek mindent megrajzolni.

Szeretitek a statement nyakékeket? Bólogasson, aki igen!:)

6 megjegyzés:

  1. Imádom a statement nyakláncokat! Nagyon jó lett a festés. :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép nyakláncot kreáltál magadnak! :)) Én is imádom a statement darabokat, kettő van belőlük egyelőre, de imádom őket! Olyan jól fel tudnak dobni egy-egy egyszerűbb összeállítást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves vagy, köszi. :)
      Én is pont emiatt szeretem őket, főleg, hogy többnyire egyszínű felsőim vannak.
      Sajnos most az egyik nyakék befogta zöldre a nyakam, nem tudom mit lehetne ez ellen tenni. :S

      Törlés
  3. *-* Hú-ha! Amúgy is szeretem a statement nyakláncokat, de ez a festés önmagában is mesés :3 Nem vagy semmi, csodás lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik a rajz. :)

      Törlés