2014/08/18

INSTAGRAM BETEKINTŐ

Akik követnek Instagramon időnként betekintést nyerhetnek a blogbejegyzések előkészületeibe, újabban már az outfit fotózásokról is láthatók munka közbeni képek, és néhányszor egy nappal előbb közzé teszem a másnapi bejegyzés egyik fotóját, noh meg Csirke pillanatait is rendszeresen posztolom. :) 




Ez a pillanat az Outfit Képregény - Csirkeól bejegyzés fotózása közben volt, annyira idilli gazdi-cicás kép, ahogyan szagolgatja a szájfényt. :) Persze az már nem látszik, ahogy 3 mp később kupán vágott, mivel én is megszagoltam őt. :D Csirkét NEM szabad megszagolni, utálja!! :D Rendszerint pofonokat osztogat érte.


Idei nyaralás-túrázás-fesztiválozás 4 napba volt sűrítve, Orfű és Pécs között ingázva.


Új szerzemények, melyekről két bejegyzés is készült, az egyik egy outfit volt.


Az említett Csirke pillanatok, jókor jó helyen kattintottam el a fényképezőgépet. 


Egyik vasárnap strandoltunk egyet a homokos Tisza parton.

Megérkezett az új fényképezőgép állvány, azóta sokkal jobb fényképeket tudok készíteni a kis kompakt Canonnal. Itt épp az Ecetes-Kakaós muffin fotózása közbeni pillanatok láthatók.


A legforróbb nyári napon készítettük Bernivel a Lefegyverző outfit képregény képeit a garázssorok között. Eredetileg az egyik park füves részén szerettem volna, de a fű nem volt levágva, és emiatt az árnyék nem rajzolódott ki szépen rajta.


Múlt héten rajzolással telt az egész hetem. A Csirkenőkön egyre több rajzzal felturbózott bejegyzés jelenik meg, most ezt a korszakomat élem. Szeretem, hogy a blog vegyes témákkal foglalkozik és a legtöbb dologhoz illeszthető a vektor grafika. Legutóbb a Joy-ban található Mango magazinból merítettem ihletet (lenti kép). Igazán jól esett látni a kép alatt a like-ot és a kommentet Tamás Anitától a Joy főszerkesztő-helyettesétől. :) Az élet apró örömei. 

Tegnap délután pedig a borfesztiválon fellépett Aranyosi Péter humorista, akivel később egy spontán pillanatomban lefényképezkedtem. Nem szokásom az ilyesmi, de az ő poénjai és a köré épített előadásmódja mindig megnevettet. :)


Nos, ha valaki kíváncsi a Csirkenők hétköznapjaira, kulisszatitkaira az kövessen minket az Instagramon @csirkenok_marcsi néven vagyunk elérhetők. :);)

9 megjegyzés:

  1. Jöhetnek a rajzok, nekem nagyon tetszik, főleg, hogy úgy szeretnék tudni én is ilyet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó ilyen léleksimogató kommenttel kezdeni a hetet, köszi. :)

      Törlés
    2. Ó, igazán nincs mit, máskor is! :))) Szép hetet!

      Törlés
  2. Nagyon jó képek lettek, legjobban az a cicás kép tetszik, amin ásít(?) vagy nyávog(?) :D szóval nyitva van a szája :)
    Én is nagyon szeretem a vektoros rajzaid, hihetetlenül ügyes vagy :) A Mangos rajzokra kíváncsi lennék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, úgy örülök, hogy néhány embert el tudok szórakoztatni a rajzaimmal. =)
      Csirke épp ásít azon a képen. :) Szerencsére nem szokott torka szakadtából nyávogni. :D
      A Mangos rajzok még egy picit váratnak magukra, mert időközben az újabb ötleteimet próbálom megvalósítani, de lesz holnap is egy pici rajzos bejegyzés.;) (megsúgom: sminkes témához)

      Törlés
    2. kíváncsi lettem a holnapi posztra...! ;)

      aranyos az Aranyosis kép :)

      Törlés
    3. Én is kíváncsi vagyok mit szóltok majd hozzá. :D

      Törlés
  3. "Csirkét nem szabad megszagolni, mert utálja és rendszerint pofonokat osztogat érte" Micsoda sztárallűrök, kérem szépen! :DDDD :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Imádom hangos szagolgatással terrorizálni, persze csak tisztes távolságból. :D
      Másokat is szoktam buzdítani a szagolgatására, kivétel nélkül mindenkit meg akar pofozni a kis genyóm olyankor. :D

      Törlés