2014/08/21

IKEA KÍVÁNSÁGLISTA

Régen volt már kívánságlistás bejegyzés, így tartottam egy kis virtuális nézelődést az Ikeában. Az üvegvázák, műnövények és újabban a porcelán dolgok szaporodásba kezdtek a lakásban. Egyszerű, letisztult külsejükkel könnyen kombinálhatók szinte bármivel és bármilyen felülethez illeszkednek, emiatt szeretem nagyon őket. 


A lámpásnak nevezett üvegtárgyhoz vajszínű illetve fehér vastag gyertyát képzelek el, amit Csirketámadás ellen véd a lámpás magas fala. Emellett vázaként is használható, például a mellette levő szárított levendulacsokor kényelmesen elférne benne. Jól nézne ki a kávézóasztalon gőzölgő almás pite társaságában, amit a pite formában tálalnék. :P Áh, átkozott élénk fantáziám túl jól működik. :)


A nappaliba az ablakpárkányomra jól illeszkedne a két orchidea műnövény, az előtte levő két barna műbőr relax fotelre ráterítenék egy-egy báránybőr utánzatot, meggyújtanám a váza tálakba helyezett illatos gyertyákat és egy finom citromost gyógynövény tea kíséretében olvasgatnék. Kellemes őszi relax program lenne. Kár, hogy fényévekre lakom az Ikeától. A dekor homok és kavics a talán életben maradó ajándékba kapott kaktuszaimat díszítenék.

Nektek a felsorakoztatottak közül mi tetszett meg?

Felhasznált képek forrása: ikea.hu

10 megjegyzés:

  1. Engem is mindig magával ragad az Ikea és ez a letisztult stílus. A báránybőr utánzatot már Ausztriában megnéztem magamnak, viszont valamit nagyon elnézhettem, ugyanis 50€ láttam az ártáblán. Ekkor el is ment tőle a kedvem, de ha csak 2990Ft akkor igazán megéri :)

    VálaszTörlés
  2. aa, IKEA, bárcsak lenne közelebb is.. :(

    VálaszTörlés
  3. Ebből a felsorolásból nem igazán kaptam kedvet semmihez, de én IKEA-ba általában úgy megyek, hogy minden vagyonomat otthagyom XD Októberben tervben van egy pesti (de leginkább ikeás) kirándulás, remélem összejön tényleg, és svéd dolgokkal gazdagabban térek haza :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem van erre egy jól bevált trükköm: magassarkúban kell menni vásárolni. :D Jó mondjuk Ikeában sok a fotel, szék, ágy, ahol meg lehet pihenni egy picit...:) Viszont víz nélkül hamarabb kidőlök. Tehát vízmegvonással 10 cm-es magassarkúban kell menni a svéd bútorparadicsomba. :)

      Törlés
  4. Már csak azért is írok, mert jómagam is IKEA fan vagyok! Igazán tetszik amiről és ahogyan írsz :) tetszik ez a stílus! annyira jó olvasni az írásaidat.
    Én is blogolok és ha gondolod te is benézhetsz hozzám, hagyhatsz kommentet vagy ami jólesik.
    http://szepsegpotty.blogspot.sk/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy, köszönöm. :)
      Benéztem hozzád. ;)

      Törlés