2014/08/20

IHLET MERÍTÉS MAGAZINOKBÓL

Eredetileg Cosmopolitanért mentem le a kisboltba, persze már elfogyott, így egy Joy-t és egy Glamourt kellett vennem a Cosmo hiány enyhítésére. Noh, ennél szőke nősebben már nem is kezdhettem volna a bejegyzést (ilyenkor tesztelem a férfi olvasóim kitartását ;) :D). Csak szólok, hogy mindkét magazinhoz jár egy-egy Mango divatkatalógus. Az első képen látható szeles őszi hangulathoz egy buborékfújó lányt párosítottam, ugyanis pár hete, amikor ősziesre fordult a nyár az egyik családi program alkalmával buborékfújással szórakoztattam a gyerekeket, ami a szélnek köszönhetően még élvezetesebb móka volt.



A következő képen láthatjátok valójában ki mozgatja a szálakat a divatirányzatok világában. :D Csirke egy igazi divatdiktátor.


Ti melyik magazint szeretitek a legjobban?

6 megjegyzés:

  1. Az én kedvencem a Cosmopolitan, de ha nem találok, mert hamar elkapkodják, én is más újsággal szoktam kitölteni az űrt.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól van, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így ezzel. :D Cosmo lányok, tartsunk összeee! :))))

      Törlés
  2. Ááá... Csirke! Tudtam, hogy egyszer lehull a lepel. :D

    VálaszTörlés
  3. Én már csak és kizárólag a Marie Claire-re fizetek elő (-50%-os akciónál :P), a többiből valahogy kinőttem 1-2 éve. Hány éves is vagyok?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem a magazinokban mindig a képek érdekelnek. A szövegek jó részét úgysem hiszem el.:)
      Ahogy látom egy lépésnyire vagy már csak a Nők Lapjától. :)):P

      Törlés
    2. Nők Lapját kb 15 éves korom óta olvasok, csak mindig az otthoni példányt veszem kölcsön :P No meg az nem is havi, hanem heti lap, azért sem említettem :D

      Törlés