2014/08/27

BACK TO SCHOOL - FÜZETBORÍTÓ DIY

Nem feltétlenül szükséges drága füzeteket beszerezni, ahhoz, hogy menő füzetkollekcióval álljon elő sulikezdéskor az ember lánya. Az olcsó kategóriás füzetek kicsinosításának leggyorsabb és legegyszerűbb módját mutatom be a mai bejegyzésben ajándék sablonnal együtt. :) 


Ami kell hozzá: kis méretű füzet, A4-es méretű papírlap (öntapadóssal is lehet), ragasztó, olló és nyomtató.


Nekem többnyire spirálfüzeteim vannak, de ez a sablon a hagyományos füzetekre is ragasztható  (kettévágás nélkül). Az alábbi két sablont nyugodtan töltsétek le és használjátok egészséggel! ;) Ezzel a két mintával szeretnék minden kedves suliköteles olvasómnak kellemes évkezdést kívánni!



Milyen mintával dobnátok fel a füzeteitek külsejét?

8 megjegyzés:

  1. Jaj, de cuki ez a kutyusos borító! :D Én is dekorálok saját kezűleg füzeteket minden évben - általában szép mintájú csomagolópapírral vonom be őket, vagy a felhalmozott Glamourjaimból tépek ki egy-egy nekem tetsző reklámfotót borítónak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Dóri.:) A csomagolópapíros borító ötlet nekem is nagyon tetszik, még a sulis éveimben én is alkalmaztam néhányszor. :)

      Törlés
  2. Én évekig Monocromo füzeteket használtam, de mostmár valamiért nem nagyon lehet őket kapni, viszont akkor is ragaszkodom ahhoz, hogy minden tantárgynak külön, egyszínű keményebb borítója legyen csak más színekkel :D Valahogy nálam ez így nagyon bejött, letisztult, semmi csicsa :) Utolsó év, aztán majd meglátjuk, mi lesz az egyetemen :D Gondolom laptopba jegyzetelés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyors rákerestem erre a füzettípusra, oh gyönyörűeket találtam. :)))
      Úgy telefirkálnám mind! :D Amúgy nagyon tetszik a letisztultságuk, de akkor is..nehéz kibírni, hogy ilyen szép színes felületre ne rajzoljon valamit az ember. :D

      Törlés
  3. Imadtam regen az iskolakezdest es az uj tanszereket es iroszereket:-) a kedvencem pedig az volt amikor anyukammal egy egesz vasarnap delutan a fuzeteimet csomagoltuk:-) tetszenek a sablonok es klassz erzes nosztalgiazni:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy sikerült nosztalgikus hangulatba hoznom az olvasóimat. :)
      Áh, biztos nagyon jó lehetett a füzetcsomagolós program az anyukáddal.:)

      Törlés