2014/07/17

SPAGETTI DOBOZ DIY CSIRKÉVEL

Több helyen is belefutottam már a Pringles doboz újrahasznosításáról készült fényképekbe, így igencsak ért már a dolog bennem, hogy kipróbáljam. A spagetti tészta tárolása eddig elég sok bosszúságot okozott, mivel általában csak fél zacskónyit használok el egy étkezéshez, a megmaradt részt pedig ruhacsipesszel vagy befőttes gumival próbáltam megóvni a levegőtől.


Mivel a Pringles csomagolása nem igazán tetszetős, ezért becsomagoltam natúr papírba a hengert, majd ragasztottam rá egy krémszínű szatén szalagot. Ezután megszerkesztettem a matricát rá, majd Csirke nagy örömére kinyomtattam. 


Csirke ma igazán aktív volt, így a virág és a henger elrendezését rá bízhattam. :))) Egész jó lett. :D


A matrica ráragasztása után megtöltöttem az új tészta tároló dobozomat majdnem egy egész zacskó spagetti tésztával. Kis genyóm ekkorra már nagyon rákapott a tárgyak elrendezésére, a lenti képen láthatjátok ahogy próbálja megtalálni a megfelelő szöget. :D

Csórikám a kis 3 kilójával lenyomott spagetti szkanderben. :D Úgyhogy maradtunk a vízszintes fotózásnál, ha már kiömlött a tészta egy része. 



Ti miben szoktátok tárolni a spagetti tésztát?

8 megjegyzés:

  1. Imádom, hogy a cica mindig segít. :) Az arckrém törésteszt után a spagettitartó stabilitását is górcső alá vette. Azt hiszem nélküle már nem is lenne hiteles a termékteszt. :D Természetesen viccelek.
    A doboz pedig nagyon elegáns lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy nem zavaró a jelenléte. :D
      Hétfőn lesz egy meglepetésem a Csirke rajongóknak. ;)

      Törlés
  2. Annyira szeretem a cicádat, hatalmas! :D Nagyon tetszik ez az egyszerű design, szerintem pont ezért lett nagyon mutatós! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, aranyos vagy, bármikor kölcsönadom egy kis szeretgetésre vagy játszadozásra. :D
      Engem is a letisztultsága fogott meg, nem lett volna értelme túlcsicsázni a dobozt.

      Törlés
  3. Vajon, ha 2 chipses dobozt valahogy egymásba applikálunk teljes hoszában belefér a spaghetti? Mert így 2-3 cm kilóg.....

    VálaszTörlés
  4. Vagy pedig olcsóbb megoldás, ha az ember vesz egy hivatalos spaghetti tárolót (pl.: http://beston.hu/makaroni-teszta-tarto.html), és ezt dizájnolja fel valahogy.....:)

    VálaszTörlés
  5. És a hengeres borosdobozokba is belefér a spaghetti, és ezek nagyon szépek:
    http://www.borkiegeszitok.hu/kiegkep.php?kieg_id=392
    Főleg ez: https://www.bortarsasag.hu/hu/minden_mas/-/-/agardi_palinkas_diszdoboz_henger?filter5=csomagolas

    VálaszTörlés
  6. Ezt visznt árban, méretben, alakíthatóságban és alapkinézetben is viszi a pálmát: http://bolthely.hu/photoline/id/116x1_Karton_tarolo_postazo_henger_XS__27_cm__extra_eros_falu

    VálaszTörlés