2014/06/06

F&F-ES LAKÁS DEKOR PIXEK

Összegyűjtöttem néhány egymáshoz illő lakás dekor kelléket az F&F Home-tól azok számára, akik (velem együtt) szeretik az elegáns stílust. A minimál dizájn kedvelői tudják miről beszélek, ha azt mondom a kevesebb több. :) Nem könnyű kialakítani és követni egy hétköznapi lakásban ezt a fajta életmódot, hiszen az ember mindig meglát a boltban valami nagyon szép dísztárgyat, és rendszerint haza is viszi. Aztán egyszer csak portörlés közben azon kapja magát, hogy az 5 centi vastag Ikeás polcon egyre több holmi sorakozik fel.


Mostanában a nagyméretű egyszínű dísztárgyak vonzanak, főleg a fehérek. Könnyen illeszkedik mindenféle színű bútorhoz és falszínhez. A különböző formájú kerámia tálak és csészék is egyre jobban szaporodnak a konyhaszekrényemben. Blogos bejegyzésekhez egyszerűen ezekben tálalva mutatnak a legjobban a dolgok. :)

Ti hogy álltok az elegáns holmikkal?

4 megjegyzés:

  1. ó az a szőrös szőnyeg... :D majdnem olyan, mint tesóm lila párnája, szuper :) bár vigyázni rá, hogy ilyen szép fehér maradjon, egy horror lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kiraknám elé a Szőnyegre lépni tilos! táblát, macska nyelven is, mert Csirke nagy szőnyegbirkózó. :D
      Amúgy gyönyörűséges háttér lenne fotózáshoz.:)

      Törlés
  2. A Shabby Chic stílussal hogy állsz? ott a fehér szín nagy hangsúlyt kap :-) nekem tetszik, de szerintem egy társasházi, 3. emeleti lakás nem alkalmas arra, hogy ebben a stílusban rendezzék be :-) Mazsola kandúr nálunk is nagy "szőnyegbirkózó", egyik sincs a helyén, mire hazaérek :-) nekem a párna tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hallottam még erről a stílus irányzatról, de majd rákeresek. Úgy néz ki a fehér szépen lassan kúszik be az életembe. :))

      Törlés