2014/05/26

CSIRKE ALVÓS PILLANATAI + VIDEÓ

A CSIRKENŐK KÉRDEZNEK felmérésből kiderült, hogy többen is szívesen látnátok több bejegyzést Csirkéről, így hát munkába fogtam őt is és néhány múltidéző bejegyzéssel lépésről-lépésre bemutatom Nektek a Csirkenők a Nőkért blog névadóját. :) Csirke első neve Picúrka volt, majd később a személyisége és lassan a mérete is új nevet követelt. Csirke privát blogja ITT TEKINTHETŐ MEG , ahol kiscsibe kori alvó pózairól is láthattok fényképgyűjteményt.


Pár hónappal ezelőtt Csirke minden reggel 5 óra tájékán nyávogással jelezte a hálószoba ajtó előtt, hogy ő már felébredt és unatkozik. Ezt megelégelve vezettem be a szieszta terrort, amivel a késő délutáni alvásait zavartam meg. Többnyire sikertelenül. :D Mára már szerencsére leszokott a hajnali kelésről.


Csirr nem egy ölben pihenős macska, havonta max kétszer van olyan szerencsém, hogy rám telepszik egy rövid időre. Ilyenkor megpróbálom lencsevégre kapni ezt a pillanatot. 


Annyi biztos, ha Csirke alszik, akkor nagyon alszik. :D


A kedvencem pedig ez a nyújtózós, emberpózban fekvő Csirkés kép :)



És végül egy régebbi videó még az agresszívan dagasztós időszakából:





5 megjegyzés:

  1. Haláli ez a macska... :3 A pici korában kézben alvós a kedvencem, és a farmeres közeli.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh, kis genyóval napok óta hadi állapotban vagyok, most nem látom cukinak :D ugyanis pár napja túl macskásra vettem a figurát játék közben, aztán úgy kellett lehámozni a lábamról Csirkét. A férjecském szerint nem kellene ennyire jól alakítanom a játszótársat. :)
      Gondoltam már rá, hogy megcsinálom a kézben alvós képet a felnőtt Csirkével is. :)))

      Törlés
    2. A kis szemtelen! :)
      Biztos jópofa lenne az akkor és most alvós Csirke kép, bár egy 3 kg-os macskát addig tartani míg elalszik...

      Törlés
  2. És hogy jött a neve? Mondjuk érdekes ez, a 7 kg-os karthauzi kandúrunkat Mazsolának hívjuk, én se tudnám megmondani, miért. Olyan Mazsolás volt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Picúrka nevet hamar kinőtte, és az egyénisége is új nevet kívánt. Játék közben irtó dinka fejet szokott vágni, amikor koncentrál, és kis hülyévé válik. Egy darabig kis hülye volt a neve, persze cuki hangsúllyal. :) Általában a szívemnek kedves emberekre szoktam mondani bizonyos esetekben, hogy "De csirke vagy!", a lehülyézés helyett. Nagyjából innen indult Csirke lecsirkézése is, és néha tényleg olyan értelmetlenül tud nézni, mint egy csirke. :D

      7 kg-os?! Atyaég! :) Csirke még mindig csak 3 kg-os.

      Törlés