2014/05/16

AZTEC CLUTCH DIY

Bár az azték minta nem teljesen illik bele az ízlésvilágomba, ennek ellenére nem tudtam mást elképzelni ehhez a diy clutch-hoz. A táska díszítése közben egyre jobban megtetszett ez a mintázat.:) De azért még nem barátkoztunk teljesen össze.


A táska anyagának egy irattartó fóliát választottam, majd egy régi szerelmes borítékot használtam sablonként. Tollal körberajzoltam a kihajtogatott borítékot, ezután a vonalak mentén haladva kivágtam a mintát. 


Borítékká hajtogattam a fóliát, majd ragasztóval ideiglenesen rögzítettem a kapcsokat és a behajtott széleket. Amikor minden a helyére került, tűt és cérnát ragadtam és a kapocs mindkét részét hozzá varrtam a fóliához.


Tűzőgép segítségével rögzítettem az oldalsó füleket az alsó fülhöz. Ezeket fekete szatén szalaggal eltakartam, majd további szalag csíkokkal díszítettem a táska felső részét.


Ezután jött a kellemes része a munkának, mégpedig a rajzolás. :) Alkoholbázisú rostirónnal (ha valakit mélyebben érdekel 1-1,5 mm-eset használtam) díszítettem ki a táska alsó részét. Összességében az anyagköltsége minimális, az elkészítési élvezet pedig maximális lángon ég. Kitűnő ajándék lehet barátnőnek, lánytestvérnek.

Mi a véleményetek az átlátszó táskákkal kapcsolatban?

2 megjegyzés:

  1. az átlátszó tatyókat annyira nem favorizálom, jobb ha nem látszik, hogy miket cipelek magammal :P cuki lett viszont ez a darab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, pedig a táska rablók hogy örülnének, ha láthatnák érdemes-e kirabolni. :D

      Törlés