2014/04/08

MEGÚJULT MARCSIS HAUL

Eredetileg egy Olcsón csinos kiegészítők hault terveztem, de a nap végén a drága pici férjecském meglepett egy H&M-es felsővel, amit már régóta kinéztem magamnak és láthattatok már a DIVAT TIPPEK - MACKÓZZUNK című bejegyzésemben.  


Csirke roppant lelkesen segédkezett a holmik harmonikus elrendezésének kialakításában. :) A nyaklánc eredetiség vizsgálatánál szakértőként a fogához verte a garast. :) 


A szív mintás felső továbbra is 3990 ft, elhoztam az utolsó XS-est, még szoknom kell a bő fazonját. Általában tapadós holmikat hordok, és a sportfelszereléseket nem kedvelem, de ezt a csajos melegítő felsőt nagyon megszerettem. Túrázáshoz fogom használni.



A kínaiban bandukolva erre a két mini gyönyörűségre bukkantam. Nagyjából 600 forint volt darabja. Az elegáns, konzervatív lagziba járós ruháimhoz vettem, hogy egy kicsit megbolondítsam a fekete ruhámat arany nyakékkel és hozzá illő táskával.

Csirke egy mancsán meg tudom számolni, hány piros holmim van. Kicsit tartok ettől a színtől, de most bevállalós hangulatomban megvásároltam. A fekete koktélruhámat akarom felturbózni ezzel a piros táskával és a hozzá illő kedvenc fekete körömcipőmmel, aminek piros a talpa.

Mostanában a nagyméretű arany színű fuxok lógnak a divatdiktátor bloggerinák nyakában, ami nekem is bejön (meg is lepődök ezen), viszont nem merem a nyakamba lógatni a leginkább kutyalánchoz hasonlító darabot. A kedvenc bizsusomhoz betévedve találtam rá erre a mini változatára 1490 ft-ért.


Ti hordanátok kutyalánc fuxot?:)

4 megjegyzés:

  1. Részemrõl felejtõs ez a fazon, akkor inkább maradjon a statement nyaklánc örökre :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A statement nyakláncokkal csak az a baj, hogy ezerféle van és nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. :)

      Törlés
  2. Nekem is inkább a statement nyakik jönnek be a "fukszok" helyett :D A piros táskád nagyon csini! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, már alig várom, hogy felavathassam. :)

      Törlés