2014/04/30

BANÁNOS HAJPAKOLÁS TESZT

Szeretem a természet adta ápolószereket alkalmazni magamon. Főként különböző főzetekkel kényeztetem a hajam, és csak ritkán készítek hajpakolást. A banános hajtrutymót már jó ideje ki akartam próbálni, csak valahogy sosem maradt tesztelésre való példány a banán csokorból. :P
Rögtön az elején elárulom a negatív tapasztalatom: a banántól nehezen lehet szabadulni. Szóval ezt a receptet ne bulizás/randi/stb előtt pár órával próbáljátok ki. :) Egy jó tanács: az egész pépet érdemes a végén összeturmixolni, hogy a banán krémes állagú legyen, így talán könnyebb kimosni a hajból. Legközelebb alkalmazni fogom ezt a módszert.


Az elkészült masszát kád felett, száraz hajra kell felvinni és óvatosan beledörzsölni a hajvégekbe. Minimum 15 percet kell hagyni hatni a hajon, én fóliába, majd törölközőbe tekert fejjel 2 órán át pácolódtam benne. A végeredmény nem lett bámulatosan jó, mint ahogy ígérgetik ilyen-olyan oldalakon, azok akik már próbálták, de érezhető némi változás a hajamon (vagy csak nagyon erősen oda képzelem:D).

Próbálta már valaki a banános hajpakolást? Tapasztalatok?

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Örülök neki!:)
      Mára én is hajpakolásos programot tervezek, csak én most majonézes-mézes-olívaolajosat fogok. :)))

      Törlés