2014/03/31

TOPOLYAI TÓ KÖRÜLI TÚRA

A túrázás új hobbimnak ígérkezik, amit öt évvel ezelőtt nem gondoltam volna. Az a szép az emberi természetben, hogy folyton változik. Én minden tavasszal megújulok egy kicsit lelkileg. Idén az egészséges életmód, a mozgás és a természet közeli dolgok felé sétálok.
A blogon kint levő kérdőív szerint DIY-re és személyes dolgokra vagytok leginkább kíváncsiak. Sajnos botot nem faragtam a túra során, így maradt az intim "Marcsi napszemüvegén keresztül a világ" élménybeszámoló.


Kb két hete Topolyán (Szerbia) jártunk családlátogatáson, és sportos hangulatunkban a szombati napot választottuk laza sétálásra. Ezt a tavat most gyalogoltam körbe talán harmadszor és legalább ennyiszer körbe is futottam már (tanári kényszer hatására:)). Jövőre bekötött szemmel fogom körbefutni. :)
Az indulás időpontja hajnali 9 óra volt. Csodás napsütés, elviselhető szél, a szokásos madárcsicsergés és méhecske zümmögés. A lenti képen láthatjátok a piros pöttyös útvonalat, ami nagyjából 11 km volt. Jobb oldalon pedig néhány UFO leszállóhelyet gabonakörök formájában. :)


A túra előtt sikerült beszereznem egy melegítő felsőt, ami színben passzol a nadrágomhoz, ráadásként a kockás dzsekim is illett a szetthez "teljesen véletlenül":D. Így nem kellett félnem a szerb divatrendőrségtől. 


Baseball sapka - Takko
Kockás dzseki - rejtély (kínai gyanús)
Kapucnis felső - Takko
Csíkos póló - H&M
Nadrág - H&M
Cipő - Decathlon
Hátizsák - Aldi


A túra felénél éreztem, hogy van vádlim. A célhoz közel pedig olyan érzésem volt, mintha berozsdásodtak volna a forgóim. :) Mammer tempóban kellett tovább haladnom. Szerencsére kellemes ritmusban haladtunk, így volt időm nézelődni, modellt állni és közben szusszanni egy picit.


Az út végén pompás aranyeső bokrok mellett haladtunk el. Utolsó állomás pedig a szélmalom volt, de őszintén szólva én jobban örültem a távolban kirajzolódó kocsink látványának. :):P

Részt vennétek Bloggerina túrán, ha szerveznék egy light-osat?
(Egyik plázából ki, a másikba be.=))


1 megjegyzés:

  1. Tetszenek a gabonakörök és hajnali ébredés!
    Bloggerina túrára pedig szívesen megyek, de csak a fent vázolt típusúra... :-)

    VálaszTörlés