2014/02/21

BAJUSZOS POHÁR

Két évvel ezelőtt rendeztünk először Magyar bulit a kis Bungee klubunk udvarán. Sütött a nap, igényes népzene szólt és az egész kert tele volt különböző méretű magyar zászlókkal. A kert egyik végében a bográcsban főtt a kaja, a másik végében meggymag zsákok röpködtek Joker szájába, volt aki sörös dobozt horgászott, és néhány bokacsapkodást és sujujujj-t is lehetett hallani. :) Mindenkiből előjött a nomád érzés és egész nap nagyon magyarok voltunk. Idén is megrendezésre kerül a buli, de most komolyabban veszem a dekorálást és a beöltözést is. 


Gyors leszögezném még az elején, hogy a mi magyar bulink teljesen politika mentes, csak egyszerűen élvezzük, hogy magyarok vagyunk, együtt vagyunk és szép, vidám színekből álló zászlókat lobogtathatunk, amit ha jobbra döntünk máris olaszossá tehetünk. :) 2 az 1-ben buli.


A bajuszgyártás folyamatát láthatjátok ezen a képen. Mindenképp készíteni akartam olyat is, amit a későbbiekben kiszínezhetek, vagy különböző magyar motívumokkal díszíthetem. Ha valakinek kell a nyomtatható bajuszok sablonja, írja meg kommentbe vagy a noanokert@gmail.com-ra.


Öntapadós papírra (új papír szerelmem) nyomtattam ki az orr alá valókat. Egy részüket poharakra ragasztom, a többit pedig a fiúknak ajánlom fel, ha nem növesztenek addigra sajátot. :) Az sem kizárt, hogy magamra is ragasztok egyet a poén kedvéért.


Megbeszéltük a barátaimmal, hogy csakis eldobható műanyagpoharakat és tányérokat  fogunk használni a bulik alkalmával, ugyanis az est végén borzalmasan rossz összepakolni a sok motyót, és utána a mosogatás légy a tortán... A műanyag dolgokat pedig minden évben más dekorációval láthatom el, és ez külön öröm számomra. :)
A későbbiekben jövök még Március 15-re készített dekorációkkal. Remélem kedvet csinálok másoknak is!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése