2013/12/23

KARÁCSONYI AJÁNDÉK CSOMAGOLÁSI TIPPEK

Minden évben igyekszem valami érdekes és vicces dologgal meglepni a férjecskémet. Ebben a bejegyzésben az ő ajándékait sorakoztattam fel, persze nem árulhatom el mi van bennük, mert időnként ő is olvassa a blogomat. :)


Mivel a lakás bearanyozódott szépen lassan, ezért az ajándékok csomagolásának is harmonizálnia kell, hogy teljes legyen az összkép, a harmónika és miegymás. :) Az arany csomagolópapír ára 310 ft volt, mérete 200x70 cm. Első ötletem az volt, hogy az arany domináljon jobban, majd némi fehér papírszalaggal és a Tescoban vásárolt arany hópihével (ára: 270 ft) díszítettem. 


A kötözött szarvas sonka utólag jutott eszembe díszítő elemnek, még nem biztos, hogy rajta hagyom. A lenti képen látható az egyszerűbb változat Bambi nélkül. Idén először láttam hófehér csomagolópapírt, nincs már meg az ára, de elég borsos volt. Sajnos csalódnom kellett benne, ugyanis igencsak átlátszó.


Az utolsó ajándék natúr csomagolópapírral lett bevonva, amit 390 ft-ért vettem 5m x 1m, ez igencsak jó vétel volt. Nagyon szeretem a natúr dolgokat is. Ennél az ajándéknál is felhasználtam az arany csomagolópapírt, plusz készítettem hozzá egy Boldog Karácsony! feliratot is, amit Illusztrátor program segítségével szerkesztettem. A barna karton csíkkal próbáltam egy csöppet férfiasabbá tenni, hogy elvegye a csillagok csillogásának élét.


A hullámvágó ollómnak igencsak nagy hasznát vettem mostanában. Bámulatos, mennyire fel tud dobni dolgokat!:)


Izgulok a holnapi ajándék átadás miatt! :) Remélem tetszeni fog neki ez a néhány apróság!

Ti hogy álltok az ajándék csomagolással?

Kellemes ünnepeket Mindenkinek!:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett mindhárom, szerintem maradhat Bambi is :-)

    VálaszTörlés
  2. De gyönyörűek, ilyen aprólékos, profi csomagolást még nem is láttam! :)

    VálaszTörlés