2013/11/08

PINK CICA VS. SZÜRKE KISEGÉR

A H&M weboldalára időnként el látogatok virtuálisan, beleszeretni valamibe. Idén igazán sok fajta pulóver közül lehet válogatni. Ezen a két pulóveren megakadt a szemem, és rájöttem, hogy én valahol a kettő között vagyok. Az elmúlt években a szürke árnyalatok rabja lettem, (mint ahogy a Szürke 50 árnyalatáé is, aki még nem olvasta a könyvet ne habozzon sokáig :)) most azonban már elkezdtem nyitni a színek felé.


A pink és egyéb rikító színű holmiktól még nagyon messze vagyok, de egyre jobban tetszik a piros és a királykék eleganciája. Elegánsan öltözni szerintem nehéz, eleve korhoz kötött, vigyázni kell a minimál arány betartására, és a színek kombinálására, a kiegészítőkről nem is beszélve...A klasszikus kék farmerek nem igazán passzolnak bele az összképbe, ha a szigorú elegáns divat hívei próbálunk lenni. No, de hagyjuk is most ezt. A kérdés kiből van több az utcákon, a szürke kisegerekből vagy a pink cicákból?
Jelen esetben a pink pulcsi jobb választásnak tűnhet ár szempontjából.

Ti melyiket választanátok?

4 megjegyzés:

  1. Én a pinket választanám! Szép napot neked!

    VálaszTörlés
  2. Én is a pinket :D Nagyon szép színe van :)))

    VálaszTörlés
  3. Áh, senki se olyan bátor, hogy a szürke kis egeret válassza :P :P:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az a pulcsi nem tetszik! A nadrág igen úgyhogy én ezért a pink mellett döntöttem a másik ok meg azért mert imádom a pink/rózsaszín színt :)

      Törlés