2013/09/19

Férfi pólóból szexi női ruha

Igen ám, a férfiak szekrényében is lapul néhány újrahasznosítható ruha darab. Az interneten kering már egy ideje ez a fajta kreatív stílus. Így most a Nő a Nőkért is bemutat néhány darabot. 
Hogyan fogj hozzá?!
Keress egy pamut férfi pólót, bújj bele, majd húzd ki mindkét kezed az ujjából és bújj ki a nyakán keresztül. A póló nyakát igazítsd el a mellkasodon. Ezután tetszés szerint elöl illetve hátul kösd össze a két ujját szorosan. Érdemes dupla csomót kötni a szabadabb mozgás érdekében.


A bátrabb hölgyek, akik szeretik a mélyen dekoltált ruhákat és meg van hozzá az adottságuk, azoknak a galléros, elöl három gombbal ellátott férfi pólót ajánlom. Sajnos ennek az anyaga tömörebb, ezért nem túl jó a szellőzése, így inkább a késő délutáni programokhoz érdemes felvenni. Egy helyes kis boleróval kombinálva még ütősebb látványt nyújt.

Fontos a lábbeli körültekintő megválasztása. Aranyos a balerina cipő is hozzá, de attól kislányos külsőnk lesz. Igazán csábító vonalakat egy körömcipő adhat a lábnak. A pozitív visszajelzésekből álló hatás garantált!


Képek forrása: Nő a Nőkért website

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése