2013/09/19

Divatos nyak köré valók

A kabátok után következzenek a szép és hasznos kiegészítők, amelyekkel vidámmá és széppé lehet varázsolni még a leghétköznapibb szabású kabátot is. Fontos azonban, hogy odafigyeljünk a színek összhangjára!
A legkevésbé akkor eshetünk divatbaleset áldozatává, ha tartka-barka mintázatú sálat vagy kendőt választunk, aminek a mintázatában fellelhető egy olyan szín, ami megegyezik a kabátunk színével. Azok számára, akik az egyszínűséget szereteik, íme egy kis trükk a megfelelő szín kiválasztásához: http://colorschemedesigner.com/
Ezen a weboldalon a complement színösszeállításokkal lehet játszadozni. Kattints a "complement" feliratra, bal oldalon lévő nagy színes körben kattints a megfelelő színre, és jobb oldalt már láthatod is, hogy mi illik hozzá.
Egy kis összeállítással remélem segíteni tudok a szürke, sötétbarna és fekete kabátos hölgyeknek:

(Kép: OszM.  www.facebook.com/OszlanszkiM)

Amellett, hogy figyelembe veszed a kabát színét, ne feledkezz meg az arcbőröd és hajad színének figyelembevételéről sem. Így már nem is olyan könnyű a választás, igaz?:)

(Kép: OszM.  www.facebook.com/OszlanszkiM)

A fehér és bézs színű sálak, kendők szinte mindenhez illenek. A Promod kötött sáljától karácsonyi hangulatom támadt, szinte érzem a fahéjjas-szegfűszeges gyógytea ízét a számban. A Bershka báránybőr cső sáljáról viszont a fagyos hóvihar jut eszembe.

(Kép: OszM.  www.facebook.com/OszlanszkiM)

Az igazi jeges tél hírnökei is lehetnének ezek a Promod sálak. Viszont nagyszerűen feldobnak egy kék kabátot.
Elképesztő mennyiségű nyakmelengető holmit lehet találni a boltokban, úgyhogy senki se keseredjen el, ha elsőre nem találja meg az Igazit, akit a nyakaköré tekerhet. :)
Jó nézelődést kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése