2014/03/25

NE ZAVARJ TÁBLÁK DIY

Rajzoltam Nektek néhány Ne Zavarj felhőcskét. Főként tini szobák ajtaján tudom elképzelni kulturált célzásként az olvasni tudók számára, sajnos iskoláskor alattiak ellen nem véd. :)


Eljött az idő a színes patron beüzemelésére, ugyanis most baba kék és baba rózsaszín árnyalatokat használtam a sablon készítésekor. Csirke imádja a nyomtatót, álmából is képes felkelni és a nyomtatóhoz rohanni, amikor meghallja a gép zümmögését. Rendszerint papírtorlasznak használja magát, mint ahogy a lenti képeken is látszik. :)


A sablont öntapadós papírlapokra nyomtattam, hogy ne kelljen a ragasztásukkal szenvedni.

A mintákat körbevágtam, ezután leszedtem a védőfóliát a hátlapukról és egy vékonyabb kartonlapra ragasztottam, amit előzőleg ugyanolyan formájúra vágtam ki.


Két lyukat fúrtam a szatén szalag számára. Először szikével lyukasztottam át, ezután pedig egy henger pálcával szabályos kör alakot képeztem ki. 


Nagyjából lemértem a szalagot, majd a végeket "hőkezeltem" gyufa lánggal. Ezután belefűztem mindkét végét a papírlapba, majd a hátoldalán csomót kötöttem rájuk, és kész is a Ne Zavarj tábla.


A kedvencemet a Ne Zavarj Blogolok! feliratút a laptopra ragasztottam, csak kár, hogy macskák ellen teljességgel hatástalan. :D


A sablonokat nyugodtan használhatjátok saját célra. ;) Ha valaki szeretné megkaparintani a bejegyzésben látott példányokat, írjon egy emailt a címével és már küldöm is. 

6 megjegyzés:

 1. Még mindig ugyanolyan az ízlésünk! :-) Tetszenek a színeid, a betűtípus, a megvalósítás...
  Szuper ötlet ez a táblácska olyanoknak, akik többen élnek egy háztartásban. :D

  VálaszTörlés
 2. Nyomtatóperverz macska, hát ilyet sem hallottam még, pedig nálam 4 mocsok macsek lakik jelenleg, az egyik közülük mostanában egy papírhalom tetején szokott álomba szenderülni :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 4 macskuszod van?! De jó neked. :D
   A papírhalmon alvó cicád biztos jól kijönne Csirkével nyomtatás közben. :)
   Pusz

   Törlés
 3. Csirke még mindig milyen jófej! ^.^ A táblák meg nagyon csajosak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, Judit.:)
   Csirkének a műtét óta új dolgai vannak, leginkább kutyás viselkedést produkál. :D

   Törlés