2013/12/06

EGYEDI SZATYOR FÉL ÓRA ALATT

A bóvlis boltba egyre többször becsábulok kincsekre vadászni. Múlthéten például kb 600 ft-ért vettem az Ajándékdoboz süti bejegyzésemben látható gyönyörű fém süteményes dobozt, mellé kísérőnek pedig 150 ft-ért a lentebb található barna szatyrot. Egy időben a shoppingok során felgyülemlett műanyagszatyrokat hordtam a táskámban, de gyorsan lehasználódtak, vagy a kulcscsomóm kilyukasztotta, meg ráadásul nem volt környezetbarát megoldás . Ezért megvettem a fehér szatyrot, ezt láthattátok már a A TÁSKÁM ÉS ÉN című bejegyzésemben.


Szokás szerint bandukoltam a neten, és belebotlottam egy képbe, ahol valaki tortapapír mintát fújt fekete spray-jel a fehér szatyorjára. Megörültem, hogy ismét használhatom a bóvlis arany spray-em, de az általam használt tortapapír csipke szegélye lefújva béna volt, ezért fogtam egy reklámújságot, kibéleltem a szatyor belsejét papírral, majd lefújtam a sarkait. 


Mivel a reklámújság alá is befolyt a festék, ezért vízálló markerrel elrejtettem a hibát. Úgy gondoltam markerrel a kezemben, hogy adok a tortapapírnak még egy esélyt és befestem a kilyuggatott részeit. De most sem voltam elégedett a végeredménnyel (bal oldali kép), így hát fogtam a kis rajztudásom és nagyjából leutánoztam a csipke mintát (jobb oldali kép).


Később annyira belejöttem, hogy elragadott a hév és a saját fantáziámra bíztam magam.


Kicsit aggódom a mosás miatt, remélem azért ki lehet mosni anélkül, hogy elpacásodna az egész! :S


Ti mit használtok kisebb bevásárláshoz?

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az ötlet, a kivitelezés meg főleg :) Nagyon ügyes vagy, és adtál egy szuper ajándékötletet karácsonyra :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett ez a szatyor jó ötlet, eszembe se jutna ilyesmit csinálni!

    VálaszTörlés
  3. Aranyosak vagytok :), örülök, hogy tetszik az ötlet. ;)

    VálaszTörlés